Η Μαρία Ανδρούτσου είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. 

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Πενήντα πενήντα», ενώ σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι αφού πλέον έχει την δική της μπάντα και μάλιστα ροκ!

Η Μαρία Ανδρούτσου κατά το παρελθόν άνηκε σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που είχαν περιττά κιλάκια, αυτό που λέμε «πιασίματα», με το πέρασμα του χρόνου όμως και παρακολουθώντας την μέσα από δημόσιες εξόδους της αλλά και από τις φωτογραφίες που η ίδια ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρήσαμε μια πραγματικά θεαματική αλλαγή στο σώμα της.

Η Μαρία δεν είναι πια εκείνο το κορίτσι με τα περιττά κιλάκια αλλά μια σέξι γυναίκα και μεσογειακές καμπύλες.

Η ίδια μάλιστα κατά καιρούς σε συνεντεύξεις έχει μιλήσει για τον τρόπο που τα έχασε αλλά και πώς διατηρείται.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα: «Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;»

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σ' ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.


Πώς έγινε αυτό το θαύμα; 
Ιδού: 

Το είδαμε εδώ: https://www.gossip-tv.gr