Μετά από δύο χρόνια η Cara Delevingne και η Ashley Benson αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση του, μάλιστα έπειτα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, έχουν «φουντώσει» οι φήμες ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν ένας άνδρας.

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης αυτής, έσκασε η είδηση ότι η Benson έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον ράπερ G-Eazy (ο οποίος στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Lana Del Rey και τη Halsey).

Μία σειρά από φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media, δημιούργησαν την εντύπωση ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars είναι πλέον ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Benson και G-Eazy συνεργάζονται αυτό το διάστημα σε μία διασκευή του Creep των Radiohead (κανονικά η φρενίτιδα στα social media έπρεπε να αφορά αυτόν τον λόγο, αλλά ας πάμε παρακάτω…). Εκεί όμως που όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για δύο φίλους, η Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που οι δυο τους διακρίνονται να δίνουν ένα όχι και τόσο φιλικό φιλί μέσα σε αυτοκίνητο στο Λος Αντζελες.