Τα γυρίσματα του «Just The 2 Of Us» έχουν ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα το βλέπουμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Παίκτες και κριτική επιτροπή έκαναν το ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα - έχει γίνει μόνο η πρεμιέρα - για να σιγουρευτούν πώς δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα και πως είναι όλοι τους υγιείς.

Ένα λοιπόν από τα ζευγάρια που παίρνουν μέρος στο show είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τη Χαρά Βέρρα.

Το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός hair stylist μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us.

Τι συνέβη στα γυρίσματα του Just The 2 Of Us:

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς επέλεξε να εμφανιστεί στη σκηνή του Just The 2 Of Us φορώντας φουστανέλα, με μαλλιά ράστα, ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι».

Η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου στην Δέσποινα Βανδή και φαίνεται πως του έκανε σκληρή κριτική, αφού η ίδια θεωρεί πως πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στην Εθνική ενδυμασία.

«Η κριτική επιτροπή ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου. Σκέφτηκα θα φύγω, αν δεν ήταν ο Νίκος Κολώνης φίλος μου. Αισθάνθηκα σαν να πρόσβαλαν την προσωπική μου ζωή. Με μείωσε προσωπικά. Έπρεπε να μιλήσω, ήταν να τα παρατήσω. Έλεγα στην Χαρά κράτα με. Είμαι πικραμένος από την κυρία Βανδή, την οποία εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, όπου εμφανίστηκε μέσω skype.