Έχουμε καυτηριάσει πολλές φορές αυτούς που αντιγράφουν απο το διαδίκτυο φράσεις, ρήσεις και ρητά ακόμη και πόστ… τα οποία και οικειοποιούνται…χωρίς ν΄αναφέρουν την πηγή. 

Πρόκειται για μια μανιέρα που ακολουθούν δεκάδες μαϊντανούλες… που αν τύχει και μιλήσεις μαζί τους… απο κοντά, με το ζόρι θα καταλάβεις τα Ελληνικά τους. 

 Τι συνέβη τώρα; Η εκπομπή “Ευτυχείτε”αποκάλυψε πως το γράμμα που υποτίθεται άφησε στους συμπαίκτες της η Κατερίνα Λένη ήταν αλληνής. Το είχε γράψει πρίν απο δυο χρόνια η Σοφία Παπαηλιάδου η οποία βγήκε σήμερα στην Καινούργιου και ξεφτίλισε την κομμώτρια.

Η Σοφία είπε: «Και εγώ ενημερώθηκα με έκπληξη από μία αναγνώστρια για το γράμμα της Κατερίνας Λένη. Το γράμμα είναι αυτολεξεί ένα κείμενο δικό μου από τις 20 Μαρτίου του 2018, στο οποίο δε γίνεται φυσικά καμία αναφορά πως δεν είναι δικό της. Το μοναδικό από ό,τι διάβασε που είναι δικό της, είναι το υστερόγραφο. 

Όταν το είδα μου δημιούργησε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Έχει πάρει αυτολεξεί ένα κείμενο από το 2018 και το έχει μεταφέρει πως είναι ένα δικό της γράμμα που μάλιστα μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων. Είναι η απόλυτη ειρωνεία να πάρεις ένα κείμενο που μάλιστα μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων και να το παρουσιάσεις ως δικό σου. 

Και μάλιστα για να κάνεις και ένα μάθημα σε κάποιους ανθρώπους. Το μεταφέρει ως κάτι δικό της, εμπνευσμένο από την εμπειρία της μέσα στο σπίτι του MasterChef. Και ότι η απόρροια της παραμονής της μέσα σε αυτό το σπίτι ήταν αυτό το γράμμα, είναι το λιγότερο απογοητευτικό!Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»