Από την 1η Ιουλίου ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει πως θα φέρει περισσότερες αναταραχές σε κάποια ζώδια. Η θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα δοκιμάσει περισσότερο την αντοχή και την υπομονή σε αυτά τα τρία ζώδια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν αρκετά από τη θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα τον απασχολήσουν πολλοί τομείς στη ζωή του. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή των Διδύμων και θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν το τρόπο σκέψης τους. Η έκλειψη της 5ης Ιουλίου θα επηρεάσει αρκετά όσους βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο και δεν αποκλείεται να εμπλακούν σε νομικές υποθέσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός καλείται να ασχοληθεί με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας καλεί να ξανασκεφθείτε τον τρόπο που λειτουργείτε και πιθανότατα να μπείτε σε μια διαδικασία αλλαγών για εσάς και τους γύρω σας. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο τον οποίο ζείτε ή ακόμα και να μετακομίσετε. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος πρέπει να αφήσει όλα όσα τον απασχολούν στην άκρη προκειμένου να μπορέσει να παραμείνει ψύχραιμος. Ανασφάλειες και όνειρα του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια με την άφιξη του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ένα εσωτερικό «ξεκαθάρισμα» θα είναι απαραίτητο προκειμένου οι Υδροχόοι να προχωρήσουν παρακάτω. Η έκλειψη της σελήνης στις 5 Ιουλίου θα δημιουργήσει τάσεις φυγής στους Υδροχόους και θα νιώθουν έντονη ανάγκη για ξεκούραση.

hellomagazine.com