Με την νέα συλλογή του 2020, φτάνουμε σε ένα νέο επίπεδο. Ο Τόνυ Δημητρίου γίνεται πρόσωπο της εταιρείας DRESS MAN - www.dressman.gr - και ως εκ τούτου εκπρόσωπος των αξιών μας που έχουν ως επίκεντρο τον άνδρα.



“Το να απολαμβάνεις ένα καφέ το πρωί διαβάζοντας εφημερίδα είναι τρόπος ζωής. Το πως θα ντυθείς είναι υποχρέωση στον εαυτό σου” μας λέει το Τόνυ. Ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι είναι αρκετά για να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και να φτιάξεις το πρωί τη διάθεση σου.

 Η μόδα δεν έχει εποχές για τον σύγχρονο άνδρα, χαρακτηρίζεται από άνεση και στυλ, αυτό είναι και το σύνθημα στα καταστήματα μας που θα βρείτε εδώ: www.dressman.gr

 

14:00 μ.μ.

“Χαίρομαι να βοηθάω τους φίλους μου στις δουλειές τους ακόμη και στον ελεύθερο μου χρόνο”. Μεταξύ των υποχρεώσεων του, βρίσκει ευκαιρία να απολαύσει ένα γεύμα στο κέντρο της Αθήνας. Πάντα σε ετοιμότητα για την επόμενη επαγγελματική του υποχρέωση. Ο Τόνυ γνωρίζει πως είναι σημαντικό να είσαι επαγγελματίας, τόσο σε εικόνα όσο και σε συμπεριφορά. Όπως καταλαβαίνετε, η ανάγκη του για καλό ντύσιμο είναι επιτακτική.




21:00 μ.μ.

Μία έξοδος για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ, με έναν φίλο ή συνεργάτη, μπορεί να συνδέεται συχνά με μια ενδυματολογικά casual επιλογή, οι ανάγκες του επιτυχημένου ηθοποιού δεν συνδυάζονται με ένα ατημέλητο look. Εμφανίζεται με τον Γιάννη Κρητικό φορώντας smokin κοστούμι, για άψογη εμφάνιση και άνεση. Ο Τόνυ είναι ένας νέος, σύγχρονος άνδρας, που μοιράζεται τις ιδέες του και το στιλ του μαζί μας.




Στα www.dressman.gr επενδύουμε στην εμφάνιση σας.

Κατανοώντας τις δυσκολίες στην executive αγορά εργασίας και τις ανάγκες για καλή εικόνα, αντί να βλέπουμε την φύση του καλοκαιριού ως δικαιολογία για ατημέλητο ντύσιμο, το βλέπουμε ως μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχωρίσετε από τον…”σωρό”, επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και υφές, ανάμεσα σε υφάσματα, βαμβακερά και λινά που επιτρέπουν μέγιστη ροή αέρα ώστε να μπορείτε να μείνετε δροσεροί και υπέροχοι κατά τη διάρκεια της πιο καυτής σεζόν του έτους.

Fashion Designer: Panos Panousis
Model: Τόνυ Δημητρίου
Guest: Γιάννης Κρητικός
Styling: Ελένη Μπλέτσα
Photographer: Νίκος Κουρέας
Cafe- Bar: Mayor (Κολωνάκι)