J2US: Κόσμος πήγαινε και ερχόταν, καλλιτεχνικά πηγαδάκια είχαν στηθεί ανάμεσα στους celebrities και φυσικά πυρετός προετοιμασίας επικρατούσαν στα backstage του λαμπερού σόου που μας κράτησε χθες το βράδυ συντροφιά.

To gossip-tv βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου λίγο πριν αυτό ξεκινήσει και φυσικά κατέγραψε τα πάντα.

Όλα τα ζευγάρια προκειμένου να περάσουν στον χώρο για να ετοιμαστούν και να εμφανιστούν στο σόου πέρασαν για ακόμα μία φορά από τεστ για covid καθώς τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.


Μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης, όταν πήρε στα χέρια του το αποτέλεσμα του δικού του τεστ έδειξε να... στενοχωριέται που για ακόμα μία φορά δεν έβγαινε θετικό, φυσικά με πολύ χιούμορ και γέλια μέχρι δακρύων.

Πάντως, λίγο πριν την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης του σόου όλοι οι συμμετέχοντες ήταν πανέτοιμοι για να βγουν στη σκηνή και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο πιο... χαρούμενος απ' όλους πάντως, μακράν ήταν ο Γιάννης Αθητάκης ο οποίος έλεγε σε όποιον έβλεπε μπροστά του πως ήταν πολύ χαρούμενος γιατί απέκτησε ανιψάκι και μάλιστα κοριτσάκι. Λογικό λοιπόν η διάθεσή του να έχει απογειωθεί.