Η Charli D’Amelio, αυτή τη στιγμή έχει τους περισσότερους followers στο Tik Tok (πρόσφατα ξεπέρασε τους 100 εκατ.) και ακολουθεί η Loren Gray, η έτερη σταρ της εφαρμογής που όμως, είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχα, αλλά και σταρ των social media, γενικότερα.

Η 18χρονη έχει 49,8 εκατ. followers και τους τελευταίους ειδικά μήνες, βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό όλο και να φουσκώνει, ελέω Tik Tok. 

Η Loren Gray είναι ποπ τραγουδίστρια και Influencer, ενώ πέρα από το λογαριασμό της στο Instagram όπου διαφημίζει πολλά προϊόντα, διαθέτει και το δικό της κανάλι στο Youtube με εκατομμύρια θεάσεις.

Όμως, το Tik Tok είναι αυτό που την εκτόξευσε και την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη. Εδώ, ανεβάζει βίντεο κυρίως με τραγούδια και χορό, ενώ όπως αναφέρει το cheatsheet.com, μόνο τσάμπα δεν το κάνει, αφού για κάθε βίντεο πληρώνεται από 37 έως 62 χιλιάδες δολάρια. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπολογίζεται ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι σήμερα, έχει βγάλει κάτι περισσότερα από 4 εκατ. δολάρια.

Η νεαρή Αμερικανίδα από την Πενσυλβάνια κερδίζει, όμως, πολλά και ως τραγουδίστρια, μιας και στο Youtube έχει εκατομμύρια προβολές, από τις οποίες επίσης εισπράττει χρήματα. Βέβαια, το Tik Tok, εκτός από διάσημη σε όλο τον κόσμο και πλούσια, της «χάρισε» κι ένα σημαντικό συμβόλαιο με τις δισκογραφικές Virgin και Capitol Records. Και το όνειρό της για μια καριέρα στην Ποπ σκηνή, μόλις πήρε σάρκα και οστά με τον καλύτερο κι ευνοϊκότερο τρόπο.

@lorengray

cuz the way my tail shake 🐰

♬ original sound - Kayla😽✨