Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της ως προς τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή μας λόγω κορονοϊού η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα και με στενοχωρεί γιατί είμαι christmas person. Έχω μια απορία. Εγώ θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου. Πώς θα γίνει να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του; Γιατί να πρέπει να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου; Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου μετά την Πρωτοχρονιά; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει γιορτές ή με τον έναν ή με τον άλλον. Εμείς είμαστε Σουηδοί και κάνουμε όλοι μαζί Πρωτοχρονιά. Θα χωρίσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».

«Όχι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Δεν είμαι καθόλου και είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους που δεν θα τους πω. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για covid είτε είναι για ιλαρά. Είμαι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μια ηλικία και πάνω, που είναι ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας» είπε η Μαρία Σολωμού.

Σε ερώτηση μάλιστα ως προς τον εμβολιασμό των παιδιών για τον κορονοϊό, η Μαρία Σολωμού αντέδρασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά εκεί έχει να γίνει ανθρώπινη ασπίδα. Εγώ μπροστά. Σκοτώστε με».