Ο 26χρονος Καναδός ηθοποιός-χορευτής εμφανίζεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Tiny Pretty Things

Στη δραματική σειρά του Netflix «Tiny Pretty Things», ο 26χρονος Καναδός ηθοποιός-χορευτής Brennan Clost πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Shane, ενός gay σπουδαστή σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, που ζει πολλές ερωτικές περιπέτειες στη σειρά.

Ο ίδιος χρειάστηκε σύμφωνα με το σενάριο να συμμετέχει σε πολλές σκηνές σεξ και δεν ένιωσε πολύ άνετα. «Ήμουν πραγματικά νευρικός. Ήταν η πρώτη μου φορά που δούλευα με αυτόν τον τρόπο. Την πρώτη μου μέρα στο πλατό, γύρισα μια σκηνή σεξ» δήλωσε στο Digital Spy.

«Πάντως όλο το συνεργείο και οι τεχνικοί ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Και οι σκηνοθέτες μας ήταν πραγματικά συνεργάσιμοι και ανοιχτοί. Επικοινωνούσαν μαζί μας ποιες θα ήταν οι λήψεις, πώς θα φωτιστεί το πλάνο σωστά, ώστε να μπορούμε να φανταστούμε το τελικό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

Με τον συμπρωταγωνιστή του στη συγκεκριμένη σκηνή, Barton Cowperthwaite, ο οποίος υποδύεται τον Oren, ο Brennan Clost εξηγεί ότι είχαν αποκτήσει πλέον μια οικειότητα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο εβδομάδες πρόβας χορού. «Πραγματικά εμπιστεύτηκε ο ένας τον άλλον» δήλωσε, ενώ η επόμενη σκηνή σεξ που γύρισε με τον Josh Pyman, ο οποίος υποδύεται τον Dev, ήταν ένα προσωπικό του ρεκόρ και όχι μόνο.


Tiny Pretty Things / Kissing Scenes — Shane and Dev (Brennan Clost and Josh Pyman)