Η αποκάλυψη πως ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλου προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων και από διάσημους της ελληνικής showbiz καθώς θεώρησαν πως ένα τέτοιο ταξίδι δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί εν μέσω πανδημίας.


Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης θέλησε να ξεκαθαρίσει το πώς έχουν τα πράγματα και έτσι μιλώντας στο enikos.gr δήλωσε:

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!»

Στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του με μηνύματα.

«Χθες ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα με τον Πέτρο. Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε και ο κόσμος βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία, η οποία έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, πέρα από τους celebrities, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού badget ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός», είπε η Σταματίνα Τσιμταιλή.