Μετά από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παίρνουν διαζύγιο, απ’ ότι φαίνεται. Και ναι, αυτή τη φορά, είναι επίσημο σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, αναφέρεται πως το διαζύγιο «επίκειται» για το ζευγάρι που ζει χώρια το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Γουέστ έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Το 2020 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για το ζευγάρι, με τον Κάνιε να έχει φέρει στα όριά της την Κιμ, βάζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Μία σειρά από εκρήξεις του προκάλεσαν κρίση στον γάμο, με την Κιμ να εμφανίζεται δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για την σχέση τους.

Λίγο μετά την συζήτηση αυτή, πήγαν μαζί με τα παιδιά τους ένα ταξίδι αναψυχής στην Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μαζί το ζευγάρι.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους».


Το δύσκολο κομμάτι με το διαζύγιό τους θα είναι ο χωρισμός της αμύθητης περιουσίας καθώς και τα πολυτελή σπίτια που έχουν. Μήλον της έριδος θα αποτελέσει το σπίτι της οικογένειας στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια καθώς πλήρωσαν 40 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του και 20 για την ανακαίνισή του. Μάλιστα ο Κάνιε είχε χαρακτηρίσει: «όαση καθαρότητας και φωτός».

Από ότι φαίνεται η μάχη που θα δοθεί μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες θα είναι μεγάλη και πολυδάπανη…