Η Penelope Cruz σκέφτεται την Ελλάδα και το μοιράζεται με τους 5,5 εκατομμύρια followers της

Η Penelope Cruz προχωράει από το ένα κινηματογραφικό project στο επόμενο, κρατά το γάμο της με τον Javier Bardem μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της αγωνίζεται ενάντια στον αναλφαβητισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση των κοριτσιών του κόσμου. Στο ενδιάμεσο, ποζάρει για το Marie Claire και θα την απολαύσουμε σε μια ηλιόλουστη φωτογράφιση γεμάτη θηλυκή ενέργεια στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή την φωτογράφιση αυτή η Cruz μοιράστηκε με τους 5,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram την αγάπη της για την Ελλάδα ανεβάζοντας το εξώφυλλο του περιοδικού και γράφοντας στη λεζάντα: “Η σκέψη μου στην Ελλάδα”. Και η δική μας σε εσένα Penelope!

Η διάσημη σταρ συμμετέχει στο Write Her Future, το πρόγραμμα που δημιούργησε η Lancôme για να καταπολεμήσει τον αναλφαβητισμό και μιλάει ακόμη για την ανάγκη να βοηθήσουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην πανδημία. “Yπάρχει πιο ωραία ιδέα από το να δίνεις στα νέα κορίτσια τα απαραίτητα εφόδια για να σπουδάσουν; Όταν προσφέρεις σε κάποιον τη δυνατότητα να μορφωθεί παίρνει τη μοίρα του στα χέρια του”, μας λέει μεταξύ άλλων η Penelope Cruz.

Απολαύστε την στο τεύχος Μαρτίου του Marie Claire Greece, που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Μαρτίου με το Πρώτο Θέμα, όσο περιμένουμε τη νέα ταινία της, The 355, με γυναίκες κατασκόπους.


marieclaire.gr

0 Σχόλια