Μετά το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» του Hulu, το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια Britney Spears.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τη δημιουργία του νέου ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Erin Lee Carr, η οποία είναι γνωστή για τη σκηνοθεσία της τηλεοπτικής σειράς του Netflix “How to Fix a Drug Scandal” και του ντοκιμαντέρ “At the Heart of Gold” του HBO, που αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον γιατρό Larry Nassar.

Η Britney Spears είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Η προσωπική της ζωής πάντα απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί στα social media το hashtag #FreeBritney, αφού πολλοί θεωρούν ότι ο πατέρας της, την κρατάει “φυλακισμένη” μέσα στο σπίτι.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πού θα εστιάσει το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αλλά δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να ρίξει φως σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας.