Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο παρουσιαστής και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο «Αγαπηνός».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το καρδιακό επεισόδιο που οδήγησε τον Μένιο Φουρθιώτη στο νοσοκομείο επήλθε μετά από μία «σοβαρή στρεσσογόνο κατάσταση».

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και φωτογραφίες με τον γνωστό παρουσιαστή – εκδότη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Το γεγονός αυτό προκαλεί και αιφνίδιο πρόβλημα στην κυβέρνηση, διότι ο Μένιος Φουρθιώτης τόσο στην εκπομπή του όσο και στην εφημερίδα του, που έκανε αρκετά δυναμική είσοδο στον χώρο του τύπου δίνοντας – όπως ισχυρίζεται – κουπόνια 50 € για κάθε σουπερμάρκετ (με κλήρωση (;;;;) και αρκεί να αγοράσετε τα προϊόντα που διαφημίζει ο ίδιος στις εκπομπές του) γεγονός που προβλήθηκε δεόντως ακόμα και στην κρατική τηλεόραση, στηρίζει ανοιχτά την κυβερνητική πολιτική δίνοντας επικοινωνιακή ανάσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μία δύσκολη στιγμή.Εξώφυλλο της εφημερίδας με το δωρεάν κουπόνι 50 € για «κάθε σουπερμάρκετ».

Δεν ξέρουμε ακόμα εάν η κυβέρνηση έχει εκφράσει την στήριξη της και τις ευχές της στον παρουσιαστή για γρήγορη ανάρρωση, όπως έχουν κάνει χιλιάδες Έλληνες, πάντως πρόσωπα όπως ο κ. Στέλιος Πέτσας (φωτό κάτω, αριστερά) και ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης (φωτό κάτω, δεξιά) είναι βέβαιον ότι θα βρεθούν στο πλευρό του, έστω και νοητά.



Ευχόμαστε ολόψυχα, περαστικά. Είθε κάθε Έλληνας με πρόβλημα υγείας να απολαμβάνει παρόμοια φροντίδα αυτές τις δύσκολες στιγμές και να μην σβήνει σε ράντζα που στοιβάζονται σε διαδρόμους…