Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έγιναν δεκάδες άτομα στο κέντρο του Βόλου, όταν έντρομοι είδαν έναν άνδρα να κυνηγά με το μηχανάκι του την πρώην σύντροφό του με σκοπό να την πατήσει…

Ευτυχώς η γυναίκα πρόλαβε να κάνει ελιγμό την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει. Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε χθες κατά του δράστη δίωξη για απόπειρα επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr , το επεισόδιο με το πρώην ζευγάρι σημειώθηκε προχθές, όταν ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε στον δρόμο την πρώην σύντροφό του. Την ανέβασε στο μηχανάκι με σκοπό να συζητήσουν και να τα βρουν μετά από τσακωμό, όμως στη διαδρομή η γυναίκα φαίνεται ότι για κάποιο λόγο φοβήθηκε και κατέβηκε αιφνίδια από αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην σύντροφός της βγήκε εκτός ελέγχου.

Εξοργισμένος άρχισε να την κυνηγά με το μηχανάκι με σκοπό να την παρασύρει, ενώ εκείνη έτρεχε πεζή. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προχώρησε στη σύλληψή του. Όμως, χθες το θύμα υποχώρησε και δεν θέλησε τελικά ο δράστης να τιμωρηθεί. Δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.