Ο 23χρονος άκουσε κάποιον να προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο και πανικοβλήθηκε.
Τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου ενός ξενοδοχείου, για να μην τον πιάσει επ' αυτοφώρω η γυναίκα του να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με ένα μοντέλο και έναν φίλο του, βρήκε ο γνωστός στη Βραζιλία τραγουδιστής MC Kevin.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ο 23χρονος μαζί με τον συνάδελφό του, καλλιτέχνη Victor Fontenelle, και την Bianca Domingues ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορέξεις τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κάποιος «προσπάθησε» να ανοίξει την πόρτα.
Υπό τον φόβο ότι πίσω από αυτήν βρισκόταν η γυναίκα του με την οποία είχαν ανέβει πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας, ο MC Kevin «πανικοβλήθηκε», βγήκε στο μπαλκόνι και αποφάσισε να κατέβει στον κάτω όροφο.

Τελικά γλίστρησε και έπεσε δίπλα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χάσει τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, καθώς υπέστη δύο καρδιακές προσβολές.
Το άτομο δε, που προσπάθησε να μπει στο δωμάτιό του, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ήταν ένας συνάδελφός του…

Το 26χρονο μοντέλο και πρώην συνοδός, Bianca Domingues, ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον MC Kevin και τον φίλο του έξω από το ξενοδοχείο. Οι δυο καλλιτέχνες την κάλεσαν στη σουίτα του δημοφιλούς τραγουδιστή όπου κατέληξαν να κάνουν τρίο, πριν η ιστορία πάρει δραματική τροπή.
H Bianca Domingues  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 19.05.2021
H Bianca Domingues
Όπως κατέθεσαν στις Αρχές η Domingues και ο Fontenelle, ο MC Kevin, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kevin Nascimento Bueno, φοβόταν ότι η σύζυγός του, η 33χρονη δικηγόρος Deolane Bezerra, θα εμφανιζόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και θα τον έπιανε στα πράσα να την απατά.
Αποφάσισε έτσι να βγει στο μπαλκόνι του δωματίου 502 -αφού άκουσε κάποιον να προσπαθεί να μπει- και να επιχειρήσει να κατέβει στον κάτω όροφο. Έχασε ωστόσο την ισορροπία του και προσγειώθηκε δίπλα στην πισίνα…
Βίντεο μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τρία άτομα να στέκονται δίπλα στον MC Kevin, ο οποίος βρίσκεται πεσμένος στο μάρμαρο. Ένας από αυτούς ακούγεται να λέει μάλιστα στα πορτογαλικά: «Αυτός (αναπνέει), καλέστε το ασθενοφόρο».
Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Miguel Couto, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Η Bezerra, η οποία έμενε σε άλλο δωμάτιο, έψαχνε τον σύζυγό της, καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά της. Μόλις πληροφορήθηκε, δε, για το τραγικό περιστατικό καβγάδισε έντονα με τον Domingues, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των αστυνομικών για να τους χωρίσει.
Ο MC Kevin και η Bezerra είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, σε μια παραλία στο Tulum του Μεξικού.
«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας από τον γάμο τους που ανέβασε στα social media…
«Έφυγες και πήρες ένα κομμάτι από μένα, ήσουν πάντα τόσο απίστευτος... Περίμενα 33 χρόνια να είμαι ευτυχισμένη και με εγκαταλείπεις; Δεν είναι δίκαιο να φύγεις έτσι! Δεν είναι! Δεν είναι! Αγάπη μου», πρόσθεσε.

sputniknews.gr