exafanisi4

Για πιθανή εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης όσον αφορά τον θάνατο του Γάλλου χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Πειραιά από τις 21 Αυγούστου.

Ο άτυχος άνδρας είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γαλλία τον Ιούλιο και έμενε σε πανδοχείο. Ο σκελετός που εντοπίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στα ερείπια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά ανήκει στον Γάλλο αγνοούμενο, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα του DNA.

«Μετά απο εντολή του δικηγόρου της οικογένειας Μπαμπη Τσιανακα αναλαμβάνω με τους συνεργάτες μου,το Χρήστο Ραμο πρόεδρο της ΟΦΚΑΘ και τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσιαντηρη την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Τζόις Τίμοθι.

Η οικογένεια πιστεύει ότι ενδεχομένως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια σε λιγες μέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχουμε ενημέρωση για κάθε τι που αφορούσε τον Τζόις.

Την Κυριακή το πρωί έγινε έρευνα στην εγκαταλελειμμένη βίλα απο ομάδα της ΟΦΚΑΘ», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιωργος Τσούκαλης.

exafanis_22

«Η σορος βρέθηκε ταπωμένη στην υδατοδεξαμενή το οποίο σημαίνει ότι κάποιος την τοποθέτησε εκεί. Προσωπική μου άποψη αν και νωρίς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, μας είπε ο κ. Τσούκαλης.


Το μακάβριο θέαμα με τον σκελετό του χορευτή που αγνοούνταν εδώ και εννέα μήνες είδε πρώτα μια ομάδα παιδιών που έπαιζε την Παρασκευή 7 Μαϊού στον μισογκρεμισμένο χώρο και μέσα σε μια υδατοδεξαμενή. Τα παιδιά ειδοποίησαν αμέσως τους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που ανέσυρε τον σκελετό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκαν στον σκελετό ιστοί δυστυχώς δεν μπορούν να διεξάγουν περαιτέρω ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

exaffannisis


Η οικογένεια του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγκλονισμένη και ζητάει να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση. «Η οικογένεια του θανόντος είναι συγκλονισμένη. Χωρίς να έχει δώσει κανένα σημείο ζωής επί 9 μήνες, είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο του να μη βρίσκεται στη ζωή, αλλά αυτή είναι μια σκέψη που όταν καθίσταται γεγονός, κανένας γονιός δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή για ανθρωποκτονία. Οι συνθήκες για την ώρα είναι αδιευκρίνιστες, ωστόσο πλέον από εκεί που δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, στα χέρια των ειδικών βρίσκεται ο σκελετός του άτυχου νέου. Το σημείο που βρέθηκε επίσης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έτερα στοιχεία που θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης», δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Τσιανάκας.