Αρχισαν οι πρόβες για τη φετινή Eurovision και η Ελενα Τσαγκρινού με τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής αποστολής κόβουν πρώτοι το νήμα με το «El Diablo».

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ολλανδία από προχθές και το πρωί της Κυριακής έκανε την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ, αποκαλύπτοντας στοιχεία από τη διαγωνιστική παρουσία της τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού, στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από τον Ogae Greece και το φωτογραφικό υλικό της EBU, η εκπρόσωπος της Κύπρου ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσσια διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Μαζί της εμφανίστηκαν τέσσερις χορεύτριες ντυμένες με λαμπερές κόκκινες φόρμες.


Η Ελενα άρχισε να τραγουδά σε κόκκινο φόντο, καθισμένη στο πάτωμα, και κατόπιν σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς τις χορεύτριες. Στο πρώτο της ρεφρέν, όπου φάνηκε κι ένας καθρέφτης στο πίσω μέρος, συνέβη ένα απρόοπτο: της έφυγε το μικρόφωνο και η πρόβα διακόπηκε.

Η δεύτερη πρόβα της Ελενας πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα, και σε αυτήν οι eurofans είχαν την ευκαιρία να δουν καλύτερα τον καθρέφτη σε άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις και να διαπιστώσουν την έξυπνη χρήση του, αφού είχε ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή δέκα άτομα.
Η πρώτη εμφάνιση

Στη γέφυρα του τραγουδιού φάνηκε στον καθρέφτη η λέξη «El Diablo» με κόκκινα γράμματα και στο τέλος η Ελενα περπάτησε προς το πίσω μέρος της σκηνής, με τον τίτλο του τραγουδιού να… φλέγεται. Η πρώτη εμφάνισή της τελείωσε με κοντινό πλάνο στο όμορφο πρόσωπό της.

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του «El Diablo» έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings. Μάλιστα, η ίδια, μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταΐδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της κυπριακής αποστολής. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες αναχώρησε για την Ολλανδία και η Ελληνίδα εκπρόσωπος Στεφανία Λυμπερακάκη.