Στο στούντιο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Παύλος Χάππιλος, ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το MasterChef 5. Ο Παύλος μίλησε για την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής και για τους συμπαίκτες του. «Είδα διαφορά στη Μαρίνα μετά την επιστροφή της. 


Καταλαβαίνω ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο άτομο. Στη αρχή είχε μία στρατηγική, αλλά μετά ήδη ότι όλο αυτό της γύριζε boomerang και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Γενικά την πάω τη Μαρίνα. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες και ήρθαμε πολύ κοντά από την αρχή.» Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ιωάννη μιας και είχε μιλήσει για την αντιπάθεια που έχει στη Μαρίνα. 

Ο ίδιος προς έκπληξη όλων δήλωσε πως ο Ιωάννης «Υποδυόταν έναν ρόλο μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο έδειχνε στην κάμερα. Ήταν γλυκός, ήσυχος και με χιούμορ. Πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη και όχι με τη Μαρίνα.» 

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Διονύση στην τελευταία ομαδική δοκιμασία: «Είμαι άνθρωπος που έχω υπομονή. 

Ο Διονύσης μαγείρευε και καθάριζε. Ίσως η πίεση του διαγωνισμού δεν του έβγαλε τον καλό του χαρακτήρα, Του έχω πει τα προβλήματά μου. 

Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες. Είχε νεύρα από το πουθενά. Θα μιλήσω μαζί του μόνο αν με πάρει μόνος του τηλέφωνο και θέλει να μου πει κατι».