Στη Στούπα κάνει διακοπές ο τραγουδιστής Εντ Σίραν- Στην Πελοπόννησο Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ

Οπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα από το εξωτερικό επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Μετά την Κέιτ Χάντσον με τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν, που βρίσκονται στη Σκιάθο, και την Εύα Χερτζίκοβα, η οποία έδωσε το στίγμα της από τη Σαντορίνη, επί ελληνικού εδάφους παραθερίζει πλέον και ο τραγουδιστής Εντ Σίραν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις παραλίες μας.

Ο Εντ Σίραν με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου

Ωστόσο, ο δημοφιλής (και πάμπλουτος!) καλλιτέχνης δεν επέλεξε κάποιον πολύ κοσμικό προορισμό, αλλά την ειδυλλιακή Στούπα στη Μεσσηνιακή Μάνη. Την αποκάλυψη για τον ερχομό του έκανε ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Στούπα, όπου ο τραγουδιστής πήγε για φαγητό μαζί με την οικογένειά του. Τον χαρακτήρισε μάλιστα «φανταστικό τύπο» στην ανάρτησή του.

Την ίδια ώρα «μπλουμ» σε παραλία της Πελοποννήσου κάνει ο διάσημος πρωταγωνιστής Ορλάντο Μπλουμ μαζί με την τραγουδίστρια σύζυγό του Κέιτι Πέρι και τα παιδιά του. Η οικογένεια, που πρόσφατα απολάμβανε διακοπές στην Ιταλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail» και της «Sun», βρίσκεται στη χώρα μας για να απολαύσει το καλοκαίρι.

Ο Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι και την κόρη τους

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του ξένου Τύπου η Πέρι εμφανίζεται να φορά ένα εντυπωσιακό μοβ ολόσωμο μαγιό και να έχει στην αγκαλιά της τη δέκα μηνών κορούλα τους Ντέιζι, ενώ ο Μπλουμ εμφανίζεται να αγκαλιάζει εκεί που σκάει το κύμα και τον γιο του από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μιράντα Κερ, τον δεκάχρονο Φλιν. Την οικογένεια ακολούθησε στην Ελλάδα και το κουτάβι τους, ο Μπάντι.


Ο Ορλάντο την ημέρα του πατέρα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για τη γιορτή. Στη φωτογραφία εμφανίζεται με μαγιό να καταβροχθίζει ένα κρουασάν με φόντο ελιές. Η Πέρι έχει σε συνέντευξή της εκθειάσει τον 44χρονο σύζυγό της για το πόσο καλός είναι στον ρόλο του πατέρα, κάτι που κατάλαβε προτού φέρει στον κόσμο το δικό τους παιδί.

Ο ηθοποιός την ημέρα της γιορτής του πατέρα