Πριν από μερικές ώρες η Angelina Jolie έφτιαξε το δικό της επίσημο account στο Instagram 


Η κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν ήταν η αφορμή της δημιουργίας του λογαριασμού, με την ηθοποιό να ανεβάζει ως πρώτο post ένα γράμμα που της έστειλε μια έφηβη.

Την Angelina ακολουθούν ήδη 4,1 εκατομμύρια άνθρωποι και η πρώτη της δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.
Kατάφερε να έχει 1,7 εκατομμύρια followers σε μια ώρα - Η Aniston είχε καταφέρει να έχει 1 εκατομμύριο followers σε 5 ώρες και 16 λεπτά.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ανθρωπιστής, μπήκε στο Instagram την Παρασκευή (20/8/21), αφιερώνοντας την πρώτη της ανάρτηση στην τρέχουσα κατάσταση στο Αφγανιστάν, καθώς πολλοί Αφγανοί αναζητούν ασφάλεια από τους Ταλιμπάν μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.

«Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν», γράφει η λεζάντα της Jolie μαζί με μια φωτογραφία του χειρόγραφου σημειώματος και συνεχίζει: «Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα».