Κακός χαμός έγινε σε πτήση της Frontier Airlines, όταν οι επιβάτες αναγκάστηκαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να δέσουν με κολλητική ταινία έναν «επιθετικό νεαρό», όπως δήλωσαν, ο οποίος έβαλε χέρι σε δύο αεροσυνοδούς και επιτέθηκε σε ένα ακόμα μέλος του πληρώματος.

Το υλικό από την κάμερα του κινητού δείχνει τον 22χρονο Maxwell Berry να παλεύει με άλλους επιβάτες, πριν τον δέσουν στο κάθισμά του.

Τον έδεσαν με ταινία στο κάθισμα γιατί έβαζε χέρι στις αεροσυνοδούς


Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο, σε πτήση της Frontier από τη Φιλαδέλφεια στο Μαϊάμι. Εκεί τον περίμενε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Το βίντεο έπιασε τη στιγμή που ο Berry τσακώνεται με έναν συνοδό αέρος, εκτοξεύοντας «γαλλικά». Όλα ξεκίνησαν όταν μια αεροσυνοδός του έφερε το ποτό που ζήτησε και ακούστηκε μετά να του λέει θυμωμένα «μη με αγγίζεις».

Ο άντρας περιφερόταν σε έξαλλη κατάσταση στην καμπίνα για 15 λεπτά, πριν αγγίξει το στήθος δύο αεροσυνοδών.

«Ήρθε από πίσω και έβαλε τα χέρια του γύρω από τις δύο γυναίκες, πιάνοντας το στήθος τους ξανά», γράφει στην έκθεση της αστυνομίας. Ο άντρας από το Οχάιο κατέληξε να δεθεί στο κάθισμά του. Την είδηση επιβεβαίωσε και η αεροπορική, μιλώντας για «ανάρμοστη σωματική επαφή».

newsbeast.gr