Πριν από μερικές ημέρες o Λιονέλ Μέσι μίλησε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, για τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια στο «Καμπ Νόου.

Πριν καν ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Αργεντινός αστέρας ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου και παρακολουθούσαν για τελευταία φορά από κοντά τον Αργεντινό αστέρα στην Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος επιθετικός σκούπιζε συνεχώς τα δάκρυά του με ένα χαρτομάντηλο το οποίο του είχε δώσει νωρίτερα, η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούζο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, όταν όλοι είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μέσι ο οποίος έβγαζε τις τελευταίες του φωτογραφίες ως «μπλαουγκράνα», κατάφερε να ανέβει στο βήμα, και να πάρει το χαρτομάντηλο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, δεν θέλησε να το κρατήσει ως αναμνηστικό για τον ίδιο, καθώς προτίμησε να το θέσει σε δημοπρασία στο ίντερνετ, με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ 852.827 ευρώ).
messi-9
Ταυτόχρονα μάλιστα, η εταιρεία Florencio Varela έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και ορισμένα αντίγραφα του «χαρτομάντηλου του Μέσι», με τον κόσμο στα σόσιαλ μίντια να παραληρεί προκειμένου να το αποκτήσει.