Αυτοί είναι οι stars του Hollywood που επισκέφτηκαν την χώρα μας για διακοπές φέτος το καλοκαίρι


Katy Perry και Orlando Bloom


Οι δύο τους είναι 2 χρόνια μαζί και παρά τις δυσκολίες και τα σκαμπανευάσματα, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αφού για συντροφία τους έχουν πλέον την 10 μηνών κορούλα τους. Το ζευγάρι για φέτος επέλεξε την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και συγκεκριμένα την Πελοπόννησο.

Μαζί τους και ο 10χρονος γιος που απέκτησε ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του, το σουπερμόντελ Μιράντα Κερ.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Katy Perry και ο Orlando Bloom επισκέπτονται τη χώρα μας, αφού το 2018 είχαν κάνει διακοπές στην Κέρκυρα. Όμως η Katy φαίνεται να αγαπά από παλιά την χώρα μας, αφού το 2015 είχε επισκεπτεί τη Σαντορίνη και τη Μύκονο με φίλους.

Kate Hudson

Η Kate Hudson, φέτος συνδυάζει διακοπές και δουλεία μαζί, αφού βρίσκεται στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας. Πιο συγκεκριμένα η υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου Kate Hudson μαζί με τον σύντροφό της Danny Fujikawa και την κορούλα τους Ράνι Ρόουζ Χάντσον Φουτζικάουα ποζάρουν στα καταγάλανα νερά της χώρας μας. Μαζί τους βρίσκονται και τα άλλα δυο παιδιά της Hudson, o Ράιντερ Ράσελ Ρόμπινσον, ο γίος της με τον τραγουδιστή Κρις Ρόμπινσον και ο Μπίνγκαμ Χον Μπέλαμι γίος του Μάθιου Μπέλαμι των Muse.

Την Ελλάδα φέτος επισκέφτηκε και η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ. Εκτός όμως από τις καθιερωμένες διακοπές στα νησία μας, η Μουρ επισκέπτηκε βρέθηκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας και πιο σγκεκριμένα στους Έλληνες σχεδιαστές MI-RO. Όμως τα πλάνα της για την Αθήνα δεν έμειναν εκει, αφού είχε την ευκαιρία να δεί το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας και να μιλήσει με Έλληνες Ολυμπιονίκες όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, η Εύα Χριστοδούλου, η Κλέλια Πανταζή, ο Αντώνης Τανταλίδης και ο Απόστολος Κουταβάς. Στη συνέχεια αναχώρησε μαζί με την κόρη της Ράμερ Γουίλις την οποία έχει αποκτήσει με τον χολιγουντιανό σταρ, Μπρους Γουίλις, για την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Justin Bieber και Hailey Bieber

Ο 27χρονος pop star μαζί με τη 24χρονη σύζυγο του αποφάσισαν να ξοδέψουν μια περιουσία στην Ελλάδα αλλά το χάρηκαν και με το παραπάνω. Το ταξίδι τους στη χώρα μας ξεκίνησε στην Μύκονο όπου κατέφθασαν με ελικόπτερο. Στη συνέχεια επισκέπτηκαν τη Σαντορίνη, τη Πάρο, την Μήλο, την Ίο και τα Κουφονήσια. Ο διάσημος τραγουδιστής μάλιστα ενοικιάσε και μια πολυτελή θαλαμηγό 55 μέτρων για 250.000 ευρώ την εβδομάδα για να πλοηγηθεί στα διάφορα νησιά και παραλίες. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Μπίμπερ επισκέπτεται τις ομορφιές της Ελλάδας, αφού το 2016 είχε φτιάξει ένα βιντεάκι με τις υπέροχες παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα