Ένα μοντέλο του Playboy που πρωταγωνίστησε στα μουσικά βίντεο του Justin Bieber και του Calvin Harris περιμένει το πρώτο της παιδί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της.


Η 28χρονη Xenia Deli, έχει παντρευτεί έναν Αιγύπτιο επιχειρηματία 37 χρόνια μεγαλύτερό της.


Η Deli παντρεύτηκε τον 65χρονο Fathi Rabah Al-Sharif στη Σαντορίνη τον Ιούνιο του 2016 σε μια τελετή που στοίχισε σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ.


Περισσότεροι από 150 επισκέπτες παρέστησαν στον πολυτελή γάμο τους.


Τότε, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν λίγες μέρες στη Σαντορίνη πριν ταξιδέψουν στην Ελβετία, όπου ζούσαν οι γονείς της νύφης- οι οποίοι είναι σχεδόν συνομήλικοι με το σύζυγό της.


“Είναι μαγικό να ξυπνάς και να ξέρεις ότι είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Και αυτό οφείλεται σε σένα,” έγραψε η 28χρονη για το σύζυγό της δίπλα από τη φωτογραφία που φοράει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της.


“Η αγάπη μου, ο έρωτάς μου, ο φίλος μου! Σ ‘αγαπώ.”


“Ευχαριστώ αγάπη μου για την αξέχαστη αυτή μέρα! Είναι χαραγμένη για πάντα στην καρδιά μου!Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στα τέλη του 2015 και παντρεύτηκε μετά από μόλις έξι μήνες.


Ο κ. Rabah την κέρδισε αγοράζοντάς της ακριβά δώρα όπως διαμάντια, μία κόκκινη Maserati, τεράστια μπουκέτα λουλουδιών και πηγαίνοντάς την ταξίδια με το ιδιωτικό του τζετ.


Η Deli δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και σε αρκετές περιπτώσεις έχει απαντήσει προσωπικά σε όσους την κατακρίνουν στο διαδίκτυο.


“Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τη ζωή μου; Δεν είμαι τέλεια και δεν χρειάζεται να είμαι! Πριν αρχίσεις να δείχνεις με το δάχτυλο, να βεβαιωθείς πρώτα ότι τα χέρια σου είναι καθαρά,” είπε σε έναν σχολιαστή.Ο κ. Rabah είναι μουσουλμάνος, Παλαιστινιακής καταγωγής, αλλά η Deli διατήρησε το ορθόδοξο θρήσκευμά της μετά τον γάμο.

Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε όταν παντρεύτηκε τον φωτογράφο Patrick Cox ο οποίος τη γνώρισε όταν εργαζόταν ως σερβιτόρα και την έστειλε σε μια σχολή μοντέλων.

The newlyweds then enjoyed a few days in the sun on Santorini (pictured), before jetting off to Switzerland, where her parents – closer in age to Xenia’s husband – live.

Το ζευγάρι χώρισε πριν από χρόνια, αλλά δεν μαθεύτηκαν ποτέ οι λόγοι του χωρισμού τους.

Πηγή: διαφορετικό