Ασυγκράτητο το ζευγάρι μέσα στο σπίτι, δεν σταματά τις αγκαλιές και φιλιά

Ασυγκράτητοι είναι η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και ψάχνει να βρει μέρη όπου η κάμερα δεν έχει πλήρη πρόσβαση.

Τρεις παίκτες του Big Brother συζητούσαν για τα καμώματα της Ανχελίτας και του Παναγιώτη και είναι ενδεικτικά όσα είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη Βαρσάμη, απαντώντας της στη φράση «ευτυχώς που είναι μόνο φιλάκια κι όχι τίποτα άλλα». Αφορμή γι΄αυτή την κουβέντα ήταν ότι ο Παναγιώτης τάιζε την Ανχελίτα στην κουζίνα, η οποία καθόταν πάνω στον πάγκο.

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάται δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα;», περιέγραψε η Σαμάνθα και επιβεβαιώθηκε από τον Τακλή που έκανε λόγο για τουλάχιστον… τρεις φορές τη μέρα.

Αγκαλιές και φιλιά στο Captain’s Room.


Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια βγήκε αρχηγός της εβδομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο ήθελε τον αγαπημένο της μαζί στο δωμάτιο. Ο «Μεγάλος Αδερφός» όμως έβαλε μία αποστολή στο μοντέλο που έκανε την Ανχελίτα έξαλλη.

Με την πρόφαση πως ο Στηβ έχει προσωπικό πρόβλημα και με τη βοήθεια της Σύλιας, ο Παναγιώτης ζήτησε από τη μελαχρινή καλλονή να μην τον πάρει μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη νευρίασε σε σημείο να μην θέλει να δει τον Παναγιώτη, όμως στο τέλος, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, οι αγκαλιές και τα φιλιά επέστρεψαν.

Το ζευγάρι μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως ξεκίνησαν τα φιλιά και οι αγκαλιές στο κρεβάτι, ενώ κέρδισε και ένα ρομαντικό δείπνο στο Captain’s Room.