Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με Ανχελίτα - Πέτσα: Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου


Ασυγκράτητο το ζευγάρι μέσα στο σπίτι, δεν σταματά τις αγκαλιές και φιλιά

Ασυγκράτητοι είναι η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και ψάχνει να βρει μέρη όπου η κάμερα δεν έχει πλήρη πρόσβαση.

Τρεις παίκτες του Big Brother συζητούσαν για τα καμώματα της Ανχελίτας και του Παναγιώτη και είναι ενδεικτικά όσα είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη Βαρσάμη, απαντώντας της στη φράση «ευτυχώς που είναι μόνο φιλάκια κι όχι τίποτα άλλα». Αφορμή γι΄αυτή την κουβέντα ήταν ότι ο Παναγιώτης τάιζε την Ανχελίτα στην κουζίνα, η οποία καθόταν πάνω στον πάγκο.

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάται δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα;», περιέγραψε η Σαμάνθα και επιβεβαιώθηκε από τον Τακλή που έκανε λόγο για τουλάχιστον… τρεις φορές τη μέρα.

Αγκαλιές και φιλιά στο Captain’s Room.


Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια βγήκε αρχηγός της εβδομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο ήθελε τον αγαπημένο της μαζί στο δωμάτιο. Ο «Μεγάλος Αδερφός» όμως έβαλε μία αποστολή στο μοντέλο που έκανε την Ανχελίτα έξαλλη.

Με την πρόφαση πως ο Στηβ έχει προσωπικό πρόβλημα και με τη βοήθεια της Σύλιας, ο Παναγιώτης ζήτησε από τη μελαχρινή καλλονή να μην τον πάρει μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη νευρίασε σε σημείο να μην θέλει να δει τον Παναγιώτη, όμως στο τέλος, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, οι αγκαλιές και τα φιλιά επέστρεψαν.

Το ζευγάρι μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως ξεκίνησαν τα φιλιά και οι αγκαλιές στο κρεβάτι, ενώ κέρδισε και ένα ρομαντικό δείπνο στο Captain’s Room.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.