Ανέβηκε πάνω στα γόνατά του και λικνιζόταν με πάθος στους ήχους του τραγουδιού που έπαιζε η μπάντα του


Ξεσάλωσαν η Kόρτνεϊ Καρνάσιαν με τον αρραβωνιαστικό της Τράβις Μπάρκερ χορεύοντας παθιασμένα και ναζιάρικα στο πάρτι για τον γάμο του φίλου τους Σάιμον Χακ.

Η 42χρονη Κόρτνεϊ ανέβηκε στην αγκαλιά του ντράμερ αρραβωνιαστικού της και λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού «All the small things» που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182's γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τα γενέθλια του, που ήταν την επόμενη μέρα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν άρχισε να βγαίνει με τον ντράμερ των Blink-182 πριν από εννέα μόλις μήνες, όμως από τα πρώτα κιόλας βήματα της σχέσης τους ήταν προφανές στον κύκλο τους -και όχι μόνο- ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Το μόνο που απέμενε ήταν ο 45χρονος να το πάρει απόφαση και να ζητήσει επισήμως το χέρι της αγαπημένης του, κάτι που έκανε τoν προηγούμενο μήνα και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό τρόπο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι που... ξέφυγε