Ένας νέος χορός έχει γίνει άμεσα viral στο Tik Tok. Δεν έχει όνομα αλλά σίγουρα δίνει μια απεριόριστη χαρά στις τρεις γυναίκες - χρήστες του TikTok, που αγκάλιασαν το στήθος τους ώστε να μην αποκαλυφθεί τίποτα και αργότερα χορεύουν με τα στήθη τους να κουνιούνται ελεύθερα στον ρυθμό.


Πολλές γυναίκες, έχοντας βαρεθεί τη συνεχή σeξουαλικοποίηση του σώματός τους από τους άνδρες, έχουν αρχίσει να αφήνουν το στήθος τους ελεύθερο, ενώ χορεύουν και γελούν υπερήφανα.

Η Ashley Matheson είναι μοντέλο με 6,7 εκατομμύρια followers στο TikTok. Βρήκε ακόμα δυο κοπέλες οι οποίες χόρευαν χαρούμενες μπροστά στην κάμερα και ανέβασε το βίντεο. Η λεζάντα έγραφε «ελπίζω αυτό να φτάσει στις γυναίκες και αν φτάσει στους άνδρες, 'αυτό δεν είναι για εσάς'».

Το βίντεο έχει φτάσει τις 22,3 εκατομμύρια προβολές. Τα likes ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια, ενώ τα comments πλησιάζουν τα 50 χιλιάδες. Και όλα αυτά μέσα σε δυο ημέρες.

Στο βίντεο οι τρεις γυναίκες φαίνονται πολύ ευτυχισμένες και απολαμβάνουν την ελευθερία να μη φορούν σουτιέν. Το τραγούδι που ακούγεται είναι το «Nuestra Canción» του Κολομβιανού συγκροτήματος Monsieur Periné, με τη συμμετοχή του Δομινικανού Vicente Garcia.

Ένα από τα σχόλια έλεγε πως «Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό είναι ότι ο σωματότυπος αλλάζει, αλλά η κίνηση των κοριτσιών παραμένει. Λατρεύω τη γυναικεία ανατομία. Θεές!».

Το να είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος είναι πάντα το ζητούμενο. Το μότο εδώ είναι «να κάνεις ότι σε κάνει ευτυχισμένο». Σε κάθε τέτοια κίνηση, θα είμαστε δίπλα. Γιατί αν αξίζει κάτι σε αυτή τη ζωή, είναι να βλέπεις ανθρώπους να χαμογελούν…