Ποια ζώδια είναι τα πιο... «άκαρδα»;


Ιδού και ας έχεις τον νου σου:

Σκορπιός


Οι Σκορπιοί είναι το πιο σκληρό ζώδιο. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περπατούν επί πτωμάτων και/ή να χειραγωγούν τους ανθρώπους για να πάρουν αυτό που θέλουν. Έχουν μια άκαρδη στάση και τείνουν να τους λείπει η ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους που πληγώνουν, σαν να φταίει το ίδιο άτομο που μπήκε στο δρόμο του Σκορπιού.

Ένα από τα πράγματα που κάνουν οι Σκορπιοί είναι να μιλάνε με εικασίες που έχουν για εσένα - τα κίνητρα, τις προθέσεις και τις αξίες σου - και να αντιδρούν σε αυτές χωρίς να ξέρουν αν αυτές οι εικασίες είναι αληθινές.

Καρκίνος


Οι Καρκίνοι μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο με τα συναισθήματά τους και την άκρως κτητική φύση τους. Αν ο Καρκίνος αισθάνεται ότι απειλείται ή χάνει κάτι ή κάποιον που αγαπά, επιτίθεται. Όταν αισθάνεται έτσι, φαίνεται να ξέρει ενστικτωδώς πού να χτυπήσει για να προκαλέσει περισσότερο πόνο.

Οι Καρκίνοι φαίνεται να μην φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους και αντιδρούν χωρίς να σκεφτούν την καταστροφή που μπορούν να προκαλέσουν.

Αιγόκερως


Οι Αιγόκεροι τείνουν να έχουν μια σκοτεινή πλευρά και όταν πάνε σε αυτό το σκοτεινό μέρος, απορρίπτουν όλους τους συνήθεις κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς τους. Καταφεύγουν στη σκληρότητα εάν μπορεί να τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην καριέρα τους ή να εκδικηθούν έναν εχθρό.

Όταν απουσιάζει η ενσυναίσθηση και απολαμβάνεις την καταστροφή κάποιου άλλου, αυτό είναι χαιρεκακία και είναι τουλάχιστον μια άκαρδη στάση.

Κριός


Ο Κριός μπορεί να είναι σκληρός με τα λόγια. Θυμώνει ή αναστατώνεται και μετά τα λέει όλα χύμα χωρίς δεύτερη σκέψη για το πώς θα πληγώσει κάποιον ή τι εικόνα θα δείξει. Είναι επίσης τόσο ανταγωνιστικός που μπορεί να γίνει αποκρουστικός, καθώς δεν ξέρει να χάνει.

Οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού με τον Κριό, μπορεί να σε κάνει να βιώσεις τη δηλητηριώδη και κακή αντίδραση του.

Λέων


Οι Λέοντες είναι τόσο δημοφιλείς και χαρισματικοί που είναι δύσκολο να μην τους αγαπήσεις. Αλλά όσο εκθαμβωτικός και επιβλητικός μπορεί να είναι ο Λέων, αν αισθανθεί ότι απειλείται, θα στραφεί εναντίον σου και θα σε κομματιάσει.

Οι Λέοντες θα παίξουν βρώμικα και δεν θα συγκρατηθούν αν έχουν σκοπό να σε καταστρέψουν.
Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να τσαντίσεις τον Λέοντα ή να του φανείς άπιστος με οποιονδήποτε τρόπο.