Half-Wave Hair: Το πιο δημοφιλές και εύκολο χτένισμα του φετινού καλοκαιριού


Αν μπαίνετε συχνά στο Instagram και το Pinterest και αντλείτε από εκεί έμπνευση για τα beauty looks σας, τότε μάλλον έχετε παρατηρήσει πως τελευταία πολλές διάσημες εμφανίζονται με το ίδιο χτένισμα. 


Οι χαλαροί κυματισμοί στα μαλλιά δεν θυμίζουν σε τίποτα τις στιλιζαρισμένες μπούκλες, γίνονται συνήθως με πρέσα και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο cool και φρέσκο.

Λειτουργεί τόσο σε casual εμφανίσεις, όσο και πιο επίσημες, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση, που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Φυσικά, όπως κάθε “απλό” χτένισμα, έτσι κι αυτό απαιτεί λίγο χρόνο για να δημιουργηθεί. Για να το πετύχετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ρίζες των μαλλιών σας ίσιες, τον κυματισμό να ξεκινάει από το ύψος των ματιών και κάτω (ανάλογα το μήκος τους) και να αφήνετε εκτός της πρέσας το τελείωμα της κάθε τούφας. Ακόμα, είναι σημαντικό να μην τυλίγετε τα μαλλιά σφιχτά, ώστε ο κυματισμός που θα δημιουργηθεί να είναι χαλαρός και καθόλου επιτηδευμένος. Αφού τα μαλλιά σας κρυώσουν, περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα τους για να απαλύνετε ακόμα περισσότερο τυχόν έντονους κυματισμούς.


Δείτε παρακάτω πώς έχουν υιοθετήσει την τάση διάφορες διάσημες και πάρτε έμπνευση!


0 Σχόλια