Έχουν προνοήσει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά


Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έκαναν πράξη αυτό που είχαν αφήσει στη μέση πριν από 20 χρόνια. Η λατίνα σούπερ σταρ και ο χολιγουντιανός ηθοποιός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες μέρες στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι όπως είναι γνωστό είχε αρραβωνιαστεί το 2002 όμως λίγες μέρες πριν τον γάμο, τον είχαν αναβάλει και τελικά χώρισαν το 2004. Τότε, σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα ξένα μέσα, είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο πλέον ανανέωσαν με νέους όρους. Ωστόσο, κάποιους από αυτούς που άφησαν μέσα από το παλαιότερο συμφωνητικό, θεωρούνται αρκετά περίεργοι.

Το πρώτο συμβόλαιο του ζευγαριού ανέφερε ότι η Λόπεζ απαιτούσε από τον Άφλεκ, να κάνουν έρωτα τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με πηγές, αυτός ο όρος υπάρχει και στο τωρινό συμβόλαιο του ζευγαριού.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια είχε εξασφαλίσει τότε ότι ο ηθοποιός –μετά τη βραδιά που είχε περάσει με ιερόδουλες- δεν θα την απατούσε ξανά, βάζοντας πάλι ως όρο πως αν ήταν άπιστος θα έχανε κάποιο χρηματικό ποσό. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, ούτε αυτός ο όρος αφαιρέθηκε από το πρόσφατο συμβόλαιό τους.

Τι θα συμβεί σε περίπτωση διαζυγίου


Ωστόσο επειδή ο λαός λέει πως φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει και οδηγηθούν στο διαζύγιο τότε θα κρατήσουν την προσωπική τους περιουσία. Εάν όμως ο ηθοποιός απιστήσει, αυτό δεν θα ισχύσει.

Με το ζευγάρι πλέον να έχει πολύ μεγαλύτερη περιουσία και παιδιά, η J.Lo όχι μόνο θέλει να προστατεύσει τα δικά της χρήματα και των παιδιών της, αλλά και να εξασφαλίσει πως ο Μπεν δεν θα γίνει ξανά άπιστος.

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε αρνηθεί ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο περιλάμβανε αυτούς τους όρους λέγοντας: «Δεν μπορείς να νομοθετήσεις την συμπεριφορά. Πρέπει να πιστέψεις τον άνθρωπό σου και να πιστέψεις ότι θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σου. Κανείς από τους δυο μας δεν είναι αφελής ή χαζός. Θα ήταν ωραίο να μπορούσες να έχεις ένα βιβλίο κανόνων αλλά δεν μπορείς απλά να τους γράψεις».