File photo: Ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ. EPA/NINA PROMMER 11/08/2022


FacebookTwitterLinkedInΠερισσότερα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Η Τζέρι Χολ και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, οριστικοποίησαν με εντυπωσιακό τρόπο το διαζύγιό τους… μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους!


Το πρώην σούπερ μόντελ ζήτησε την περασμένη Τετάρτη από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου.

Λίγες ώρες μετά την είδηση της εξέλιξης, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι έχει διευθετήσει εξωδικαστικά το ζήτημα του διαζυγίου και «παραμένουν καλοί φίλοι», σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Εκπρόσωπος του κ. Μέρντοχ εξέδωσε δήλωση εκ μέρους του πρώην ζευγαριού. «Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους.

Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ, η περιουσία του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 14 δισ. λιρών, ενώ για την Τζέρι Χολ, τυπικά, είναι ο πρώτος γάμος, μετά από 22 χρόνια σχέσης – και τέσσερα παιδιά – με τον Μικ Τζάγκερ.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με τον frontman των Rolling Stones σε μια παραλία στο Μπαλί το 1990, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ φαίνεται ότι είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ.

Οι επιχειρήσεις του Μέρντοχ περιλαμβάνουν την τηλεόραση Sky και τις εφημερίδες Sun και Times. Του ανήκουν, επίσης, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και η Wall Street Journal, μαζί με διάφορες επιχειρήσεις στη γενέτειρά του, την Αυστραλία.

Ο Μέρντοχ συνάντησε την Χολ στην Αυστραλία το 2015. Μετά από εβδομάδες εικασιών για το αν τελικά είναι μαζί, η σχέση τους έγινε γνωστή και επισημοποιήθηκε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham του Λονδίνου.

Ο μεγιστάνας φωτογραφήθηκε να φιλάει την Χολ στο μάγουλο, ενώ εκείνη χαμογελούσε.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες το 2016. Όπως δήλωναν τότε φίλοι του ζευγαριού:

«Ο Ρούπερτ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Δεν φέρεται σαν ένας ψιλόλιγνος γέρος, που είναι ερωτευμένος με μια έφηβη.

Απλά φαίνεται πολύ, πολύ ευτυχισμένος. Είναι υπέροχο πράγμα».