Ξεσπά η πρωταγωνίστρια της σειράς Sex and the City Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση.


Η 56χρονη πλέον ηθοποιός παίρνει θέση σε όσους σχολιάζουν αρνητικά την εξωτερική της εικόνα και τα γκρίζα της μαλλιά. 

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Υπάρχει τόσα πολλά μισογυνικά σχόλια όσον αφορά εμάς (τις γυναίκες) που ποτέ δεν θα γινόταν για έναν άνδρα», ανέφερε η 56χρονη ηθοποιός. «Κάθομαι με τον (παρουσιαστή) Άντι Κοέν και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος. Γιατί είναι οκ για αυτόν;».

Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού και μετά ακολούθησε καταιγισμός σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χρώμα των μαλλιών της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, μίλησε με οργή για όσα γράφονται για την ηλικία των γυναικών και τα γκρίζα μαλλιά.

Η απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στα αρνητικά σχόλια

«Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες. Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε σήμερα, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε η Πάρκερ και συνέχισε:

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή», πρόσθεσε. «Τι να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να Εξαφανιστώ;».