Την Ελλάδα επισκέφθηκε η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Brandi Love, και δηλώνει κατενθουσιασμένη από τον κόσμο που εκδηλώνει τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της και όχι μόνο…

Κάποιος από τους follower της, ρώτησε την Brandi Love αν την αναγνωρίζουν συχνά μακριά από την πατρίδα της, με την ίδια να απαντά πως «Νομίζω ότι έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία».

Το αποκορύφωμα των αναρτήσεων της γνωστής ηθοποιού ερωτικών ταινιών ήρθε τέλος με μια αναφορά στις ελληνικές Αρχές!

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, τόσο Αστυνομικοί, όσο και στρατιωτικοί την σταμάτησαν και την ευχαριστήσαν για τη βοήθεια που τους προσέφερε σε δύσκολες στιγμές!

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».



Η Brandi Love, κατά κόσμον Tracey Lynn Livermore, αν και βετεράνος πλέον του πορνό καθώς είναι ήδη 49 ετών, αποκλίνει από το στερεότυπο της ανεγκέφαλης «σεξουαλικής εργάτριας», καθώς αρθρώνει συγκροτημένο πολιτικό λόγο.

Εσχάτως, μάλιστα, άρχισε να αρθρογραφεί στον Federalist, ένα συντηρητικό αμερικανικό site.