Ο Γιώργος Γαλίτης είναι ηθοποιός ο οποίος απέχει πολλά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς ασχολείται κυρίως με το θέατρο. 

Ο κωμικός ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή τόσο για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και για τον λόγο που πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρχει το Big Brother.

Αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Είχα την χαρά να τον έχω παραγωγό και στην περσινή παράσταση και πρόπερσι. Για εμένα ήταν από τις πιο καλές κι έντιμες συνεργασίες που είχα. Πέρα του ταλέντου, έναν ωραίο λαϊκό καλλιτέχνη πολλοί θα τον αμφισβητήσουν. 

Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά, βλέπω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, που στην σκηνή επάνω αυτό που λέμε ιδρώνει την φανέλα κι από εκεί και πέρα στην επαγγελματική σχέση ένιωσα ότι έχω να κάνω με ένα πολύ έντιμο άνθρωπο. Η παράσταση που κάναμε πέρυσι ήταν υψηλής αισθητικής, έδωσε χρήματα για ένα μικρό θέατρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σε ένα κεντρικότατο θέατρο».

Όσον αφορά στο Big Brother ο ηθοποιός είπε πως δεν αντέχει να το βλέπει: «Αν μπορούσε να σταματήσει και τώρα, θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη να συμβεί και προσθέτει κάτι; Εγώ πιστεύω ότι αφαιρεί πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση».