Η αναπληρώτρια δασκάλα, Alexandria Allen συνευρέθηκε τουλάχιστον τρεις φορές με τον 15χρονο μαθητή.

H Alexandria Allen είναι η πρωταγωνίστρια του νέου περιστατικού ερωτικών επαφών εκπαιδευτικού με ανήλικο μαθητή στις ΗΠΑ.

Η 25χρονη αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στο Royal Spring Middle School συνελήφθη την Δευτέρα από την αστυνομία του Τζόρτζτάουν με τρεις κατηγορίες βιασμού, τρίτου βαθμού, καθώς αποκαλύφθηκε οτι είχε επαφές με έναν μαθητή της.
Οι ακατάλληλες φωτογραφίες

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η μητέρα του 15χρονου βρήκε στο κινητό του γιου της, ακατάλληλες φωτογραφίες και videos της Allen.


Αμέσως την αναγνώρισε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα και κατάληξε οτι η 25χρονη είχε έρθει σε ερωτική επαφή με το θύμα, σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο. Μία εκ των οποίων μάλιστα ήταν στο ξενοδοχείο της πόλης, Hilton Garden Inn.
Εν αναμονή της δίκης

Στην πρώτη φάση της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής έθεσε την εγγύηση για την Allen στα 2.500 δολάρια και της ζήτησε να μην έχει καμία επαφή μέχρι το θύμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η 25χρονη εκπαιδευτικός δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ σε πρώτη φάση δήλωσε αθώα.