Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Μαρία Καρλάκη και αναφέρθηκε στα σχόλια που της έκαναν επειδή βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια πήγε στα Αραβικά Εμιράτα για επαγγελματικούς λόγους και τα hate comments δεν είχαν τέλος.

«Δεν έκανα πολλά μπάνια, αλλά αυτό το ταξίδι ήταν μια ανανέωση. Έχω λάβει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος για όσους πήγαμε στο Ντουμπάι ή στο κάθε Ντουμπάι. Από τη στιγμή που ήταν η δουλειά μας να πάμε και έπρεπε να πάμε για ποιον λόγο τέτοια επίθεση;», είπε η Μαρία Καρλάκη

Και συνέχισε: «Μου έγραφαν πρέπει να “καείτε ζωντανοί”. Μιλάμε για τέτοια σχόλια, δεν με έβρισαν απλά. Έκανα τέσσερα τεστ για να πάω στο Ντουμπάι και πέρασα τρεις μέρες καραντίνας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει τον κόσμο αν θα πάει κάποιος στο Ντουμπάι. Σε δυο εβδομάδες θα φύγω πάλι για το Ντουμπάι. Θα πάω να τραγουδήσω».

Τέλος στην ερώτηση αν της έγινε πρόταση για το Survivor απάντησε θετικά: «Είναι αλήθεια ότι μου έχουν κάνει πρόταση για το Survivor. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».