Αίσθηση προκάλεσαν για άλλη μία φορά οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολοπούλου, ο οποίος έσφαξε με το γάντι ορισμένους από τους παίκτες του Survivor, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι έχει συνεργαστεί και με μερικούς από αυτούς.

Συγκεκριμένα μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο ως τσαρλατάνο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως κωμικό, όπου μαζί αποτελούν το τέλειο δίδυμο

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας τέλειος ηθοποιός charlatan. Θα ήταν υπέροχος σε τσίρκο, θα ήταν εκπληκτικός, θα είχε επιτυχία τεράστια. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι κωμικός. Εμένα μου αρέσουν οι κωμικοί άνθρωποι, γιατί είναι σπάνιο. Είναι το τέλειο ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο. Δεν με πειράζει καθόλου που δεν του έδωσαν να φάει, καλά του έκαναν του Τριαντάφυλλου. Με αυτά που κάνει, χρειάζεται», δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

Παράλληλα έριξε την πυρά του προς την Ελένη Μενεγάκη, διότι αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Τι να πω γι’ αυτό; Είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού. Σαν την Τίνα Τάρνερ κάνει κι αυτή, όλο μας χαιρετάει και ξανάρχεται. Μα πόσα χρήματα χρειάζεται ένας άνθρωπος; Πόση απληστία μπορεί να έχει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο διάστημα φημολογούνταν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι MEGA.

Xθες η εκπομπή «Eυτυχείτε» επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες γύρω από αυτή τη συμφωνία.

«Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότητα για 2+2. Δεν έχει πέσει η υπογραφή, εκκρεμεί ακόμα η ζώνη, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι μεσημεριανή ζώνη. Και δεν ξεκινάει τον Οκτώβρη αλλά το Σεπτέμβρη», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει:

«Εγώ γνωρίζω ότι ιδανικά το MEGA θα ήθελε την Ελένη στην πρωινή ζώνη αλλά η Ελένη θέλει να ξαναπάει στο 13:00-16:00. Μάλιστα η εκπομπή της θα έχει μεγάλη ενότητα μαγειρικής. Δεν ξέρω όμως αν θα μαγειρεύει η Ελένη ή αν θα έχει κάποιον σεφ, έχει κάνει όμως μεγάλες συμφωνίες που μόνο ο Άκης Πετρετζίκης έχει τώρα στην τηλεόραση.»