«Αγρότης μόνος ψάχνει» για… μοντέλα του «Greece’s Next Top Model»! H επέλαση των ριάλιτι καλά κρατεί στην ελληνική τηλεόραση και η νεολαία ψοφά για λίγη δημοσιότητα!

Ετσι νέοι και νέες κάνουν ουρές για τον τέταρτο κύκλο του «GNTM» και για το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Πέρυσι στο «Greece’s Next Top Model 3» στο Star είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 7.000 κορίτσια και αγόρια. Ελα όμως που το «GNTM 4» έφτασε ταβάνι, αφού οι συμμετοχές είναι τριπλάσιες (21.000), σύμφωνα με τον φωτογράφο και κριτή Δημήτρη Σκουλό!

Από την άλλη μεριά, οι υπεύθυνοι του Σκάι, που τα ριάλιτι είναι η αδυναμία τους, τρίβουν τα… μάτια τους, καθώς πάνω από 2.000 κτηνοτρόφοι, γεωργοί και ψαράδες έχουν δηλώσει ότι θέλουν να βρουν νύφη μέσα από το ριάλιτι της αγροτιάς και των προξενιών!

Το trailer για το «GNTM 4» προβλήθηκε την Τετάρτη λίγο πριν από την έναρξη του «MasterChef» και για να δελεαστούν τα wannabe μοντέλα της Καγιά είδαμε μια σύνθεση από διαγωνιζομένους και νικητές των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι μοντέλων!

Οι φετινές συμμετοχές έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ (σημεία των καιρών που ζούμε) και η παραγωγή ανυπομονεί να υποδεχτεί αγόρια και κορίτσια που θα τα δώσουν όλα, μπας και κάνουν τίποτα στο μόντελινγκ! Μάλιστα, η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει τις δοκιμασίες του show, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του «GNTM 4», κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η Βίκυ Καγιά.

Από την άλλη, η αγροτιά θα αναστενάξει στο ριάλιτι του έρωτα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να προετοιμάζεται για την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει». Εχει, άλλωστε, ξεκουραστεί πολύ. Ας είναι καλά οι αποδράσεις σε Παρνασσό και Αίγυπτο…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, περισσότεροι από 2.000 αγρότες έκαναν αιτήσεις για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα από το ριάλιτι! Στο τρέιλερ που βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού του Νέου Φαλήρου οι τηλεθεατές βλέπουν αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες που καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή για να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα της ζωής τους και να αφήσουν για λίγο τις δουλειές τους.

Αλίμονο, ο έρωτας προέχει από την εργασία! Τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε από Σεπτέμβριο το ριάλιτι να είναι έτοιμο προς προβολή.