Ένας πρώην φύλακας σε εργαστήριο του Ντιτρόιτ ομολόγησε ότι εκσπερματώνει στις δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενυδατικής κρέμας προσώπου τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος Λάρι Γκόρντον συνελήφθη από αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Ντιτρόιτ αφού πιάστηκε επί τω έργω από κάμερα ενώ αυνανιζόταν στις δεξαμενές κρέμας και ομολόγησε τις ενέργειές του.

Ο Γκόρντον, πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια δουλεύοντας ως νυχτερινός φύλακας σε εργαστήριο που ανήκει στην American Cosmetic Chemicals (ACC), έναν υπεργολάβο για αρκετές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Cover Girl, Neutrogena και Yves Rocher.

Παραδέχτηκε ότι είχε κατάθλιψη από τότε που τον χώρισε η φίλη του, πριν από τρία χρόνια, και ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να «εκδικηθεί τις γυναίκες».


Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντιτρόιτ Τζέιμς Κρεγκ λέει ότι οι ανακριτές λαμβάνουν πολύ σοβαρά την υπόθεση αυτή και ότι οι αποζημιώσεις προς τα θύματα του κ. Γκόρντον θα μπορούσαν να ανέλθουν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια..

Παραμένει ασαφές αυτή τη στιγμή ποιες παρτίδες μολύνθηκαν από το σπέρμα του κ. Γκόρντον, αλλά ένας εκπρόσωπος της ACC προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό δηλώνοντας ότι το σπέρμα υπήρχε μόνο σε μικρές ποσότητες και δεν αντιπροσωπεύει κίνδυνο για την υγεία.

Η εταιρεία αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να προσδιοριστεί ακριβώς ποια προϊόντα επηρεάστηκαν, αλλά παραδέχτηκε ότι μεταξύ 500.000 και 3.000.000 πελατών μπορεί να έχουν αγοράσει καλλυντικά αναμεμειγμένα με το σπέρμα του υπαλλήλου,.

Ο δικηγόρος του κ. Γκόρντον, Μπεν Τίλερμαν, λέει ότι ο πελάτης του πάσχει από σοβαρά ψυχικά προβλήματα και ζήτησε ψυχιατρική αξιολόγηση για να προσδιορίσει εάν είναι σε θέση να παραστεί σε δίκη.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.