Προσοχή σκληρές εικόνες - Το βίντεο έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη μετά το βίντεο που έχει αναρτηθεί από άνδρα που ισχυρίζεται ότι σκοτώνει τα αδέσποτα της περιοχής.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Youtube με τίτλο «Βλαντ κατά των παρασίτων», ο άνδρας παρουσιάζεται ως Ρώσος και αναφέρει ότι τον λένε Βλαντ. O ίδιος καταγράφει με την κάμερα του μια αγέλη κακόμοιρων αδέσποτων σκύλων και αναφέρει «Δείτε αυτά τα απαίσια ζώα. Θα λύσω το πρόβλημα».

Στη συνέχει φαίνεται να καλεί τα σκυλάκια τα οποία έρχονται στο μέρος του χαρούμενα, κουνώντας την ουρά τους. Φαίνεται να τους βάζει φαγητό στα μπολάκια που τους έχουν τοποθετήσει κάτοικοι της περιοχής που τα φροντίζουν και στη συνέχεια το πλάνο αλλάζει και δείχνει έναν σκύλο να έχει σπασμούς, ακριβώς όπως αντιδρούν όταν δηλητηριάζονται από φόλα. Ο ίδιος αναφέρει και τα σκευάσματα που χρησιμοποίησε. Σοκ, φρίκη και οργή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της voria.gr που ανέδειξε το θέμα, η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Σείριος» έχει απευθυνθεί ήδη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το βίντεο είναι αληθινό. Ο άνδρας βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο κανάλι του.

newsbreak.gr