Αφού κατάφερε να κατακτήσει το Χόλιγουντ με τους άνδρες να... υποκλίνονται στην ομορφιά και το ταλέντο της, η 37χρονη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η ιδιαίτερα γοητευτική Αμερικανίδα ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει τη δική της σειρά προιόντων ομορφιάς το 2022, όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

Η Γιόχανσον θα αναλάβει τα ηνία της ως διευθύνουσα σύμβουλος.


Η σειρά προιόντων ομορφιάς που θα φέρει την υπογραφή της θα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες «Najafi» μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων και την «Pattern Beauty».

Στο παρελθόν, η γοητευτική σταρ του Χόλιγουντ έχει προωθήσει προιόντα διάσημων οίκων όπως της Dolce & Gabbana ενώ για ένα φεγγάρι, ήταν πρέσβειρα της εταιρείας L' Oreal.

Αυτή τη φορά όμως, θα προωθήσει τη δική της σειρά περιποίησης του δέρματος.



Η πανέμορφη Σκάρλετ που μεγάλωσε φτωχικά με την οικογένειά της να ζει από τα συσσίτια, συγκαταλέγεται σήμερα στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.



Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι, στο θέμα του σεξισμού και της οικονομικής ανισότητας, η τύχη ήταν με το μέρος της:

«Είμαι πολύ τυχερή. Κερδίζω πολλά χρήματα και είμαι υπερήφανη που είμαι μια ηθοποιός που βγάζει όσα και οι άντρες συνάδελφοι μου. Μπορώ να επισημάνω το γενικό πρόβλημα, αν όμως μιλήσω για μένα, μάλλον θα γίνω αντιπαθητική», έχει πει.