H δεύτερη σεζόν του αμερικανικού ριάλιτι “Too Hot to Handle” ξεκίνησε ήδη στο Netflix, η streaming υπηρεσία όμως έχει ετοιμάσει ήδη και τη βραζιλιάνικη εκδοχή

Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε σε μια παραδεισένια ακτή της Βραζιλίας, όπου σέξι εργένηδες γνωρίσουν σέξι εργένισσες και θα αντιμετωπίσουν μια πρόκληση αποχής από το σεξ με έπαθλο 100.000 δολάρια! Αν κάποιοι κάνουν σεξ μεταξύ τους ή ακόμα κι αν φιληθούν, τότε θα μειωθεί το ποσό στο έπαθλο, αφού σκοπός του ριάλιτι είναι οι συμμετέχοντες να δεθούν συναισθηματικά και να μην επηρεαστούν από την εξωτερική εμφάνιση του άλλου.

Το “Too Hot to Handle: Βραζιλία” θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Ιουλίου και παρακάτω σας έχουμε κάποιες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

Μπρέντα Παϊσόου – 24, μακιγιέζ, Ρίο Γκράντε ντο Σουρ – Αποφασιστική, θετική και εκρηκτική. Της αρέσει να είναι αρχηγός και δεν παίζει διπλά παιχνίδια. Όταν αναστατώνεται, γίνεται ασυγκράτητη.

Νταβί Κνάιπ – 21, DJ, Σάο Πάολο – Μετέτρεψε την απογοήτευσή του σε υψηλή αυτοεκτίμηση. Υπερόπτης, τελειομανής και ανταγωνιστικός. Είναι πολύ ερωτικός και μιλά διαρκώς γι’ αυτό.

Γκαμπριέλα Μαρτίνς – 27, μοντέλο, Ρίο Ντε Τζανέιρο – Αγχωμένη, αυθεντική και απόμακρη. Θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι ειλικρινής και δεν της αρέσει να την απορρίπτουν. Ρίχνει πυρά προς όλες τις κατευθύνσεις: όποιον στόχο βρει, τον ξεκάνει!

Λεάντρο Ντέιβιντ – 23, κολυμβητής, Μπραζίλια – Ντροπαλός, αποφασιστικός και ήρεμος. Είναι πάντα χαρούμενος και δεν κρύβει ότι έχει υπάρξει γυναικάς – λέει ότι δεν ξέρει με πόσες γυναίκες έχει πάει.

Κάθλιν Αβελίνο – 22, γραμματέας, Αμαζόνας – Θετική διάθεση, τολμηρή και υπερδραστήρια. Έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 16 ετών για είναι ελεύθερη. Λίγο εγωκεντρική, θέλει να την ποθούν και λέει ότι δεν ερωτεύεται εύκολα.

Ίγκορ Πάες – 27, επιχειρηματίας, Μπαΐα – “Ζήσε τη ζωή στο έπακρο”! Του αρέσουν τα πάρτι και η διασκέδαση. Με μια μεταδοτική ενέργεια, θεωρεί τον εαυτό του υπερδραστήριο. Πάντα βάζει στόχο τη νίκη και παίρνει αυτό που θέλει. Κάνει αυτό που θεωρεί σωστό χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες.

Ρίτα Τίχερ – 25, DJ, Ρίο Ντε Τζανέιρο – Δραματική, αγχώδης και ευερέθιστη. Θέλει να διατάζει, αλλά ορκίζεται ότι ξέρει να χάνει. Λέει ότι είναι πολύ πιθανό να ερωτευτεί στην εκπομπή. Το σεξ είναι σημαντικό, αλλά προτιμά την επικοινωνία.

Ρονάλντο Μούρα – 29, σύμβουλος μάρκετινγκ, Σάο Πάολο – Ένας πραγματικός γυναικάς, συγκεντρωμένος και ειλικρινής. Του αρέσει να παρατηρεί, ψάχνοντας να βρει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι ελεύθερος εδώ και 6 χρόνια και θεωρεί ότι εδώ μπορεί να ερωτευτεί.

Τουάνι Ρακέλ – 26, επιχειρηματίας, Περναμπούκο – Έχει πολλή ενέργεια και έντονη προσωπικότητα. Παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία, αλλά βρήκε την ευτυχία στην εργένικη ζωή και λατρεύει να είναι ελεύθερη. Δεν μιλά άσκοπα και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ. Σιχαίνεται τους κανόνες!

Ματέους Σαμπάιο – 25, επιχειρηματίας, Ρίο Ντε Τζανέιρο – Του αρέσουν τα πάρτι και θεωρεί τον εαυτό του Καζανόβα και γοητευτικό κακό με ένα απίστευτο χάρισμα. Του αρέσουν όλες οι γυναίκες και δεν έχει ιδέα με πόσες έχει πάει.

Μαρίνα Στρέιτ – 24, δικηγόρος, Ρίο Γκράντε ντο Σουρ – Φεμινίστρια, έξυπνη και ευαίσθητη. Είναι σαρκαστική και παρατηρεί πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν, ενώ χρησιμοποιεί αυτό το ταλέντο για να φλερτάρει και να νιώθει ποθητή. Δεν πιστεύει στο ιδανικό ταίρι, αλλά πάντα είναι ανοικτή στον έρωτα.

Κάιο Ζιοβάνι – 29, ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής, Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ένας δυνατός αντίπαλος. Προτού γίνει καλλιτέχνης, ήταν στρατιωτικός. Ξέρει να παίζει όπως ορίζουν οι κανόνες, αλλά μπορεί και να αφήνεται. Θεωρεί ότι είναι ξεχωριστός, σέξι και δεν αντέχει να χάνει.

watchandchill.gr