Είναι εύκολο να εντοπίσεις ένα κακομαθημένο άτομο. Ξεσπά συχνά με φωνές, θέλει να περνάει πάντα το δικό και γίνεται χειριστικό.

Τα παρακάτω πέντε ζώδια έχουν μάθει να τα έχουν όλα έτοιμα και τα θέλουν όλα δικά τους. Έχουν πολλές απαιτήσεις και θέλουν οι άλλοι να ασχολούνται συνέχεια μαζί τους. Θέλουν με κάθε τρόπο να ικανοποιούνται οι επιθυμίες τους και δύσκολα δέχονται το όχι ως απάντηση.

Κριός


Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού δύσκολα θα δεχτούν υποδείξεις από άλλους. Θέλουν τα πάντα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο και θα το απαιτήσουν. Για να το πετύχουν μπορεί να θυμίσουν μέχρι και τρίχρονα παιδιά που φωνάζουν μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Δεν τους λείπει πειθαρχεία, απλώς θεωρούν πως δεν χρειάζεται να τους λέει κανείς τι να κάνουν. Μερικές φορές, μάλιστα, όταν, αυτό γίνεται πιο συχνά, ξεσπούν τα νεύρα τους στους δικούς τους ανθρώπους.

Ταύρος


Μπορεί να γίνει απίστευτα πεισματάρης όταν δεν κάνει αυτό που θέλει. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Ταύρο να παραδεχτεί το λάθος του. Θα το κάνει μόνο όταν η άλλη πλευρά ή ο συνεργάτης του πάρει την ευθύνη για κάτι που πήγε στραβά. Έχει πολύ υψηλά στάνταρντ και πιστεύει ότι κανείς δεν κάνει τα πράγματα όπως εκείνος, γι’ αυτό και παραπονιέται συχνά.

Δίδυμοι


Ενώ τους αρέσει να κακομαθαίνουν τους άλλους, προτιμούν να δέχονται εκείνοι περιποιήσεις και χάδια. Μπορεί να κάνουν σαν μικρά παιδιά όταν απαιτούν την προσοχή σου και τα θέλουν όλα τώρα.

Θέλουν γύρω τους ανθρώπους που κάνουν τη δύσκολη δουλειά, ενώ εκείνοι παίρνουν τα εύσημα. Δέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση δώρα, ενώ εξαρτώνται πάρα πολύ από τους άλλους για να τους δείξουν πώς θα κινηθούν και πώς θα… ξελασπώσουν από μία δύσκολη κατάσταση.

Λέων


Πιστεύει πως είναι ο βασιλιάς, ο καλύτερος, ο τέλειος. Αυτή του η πεποίθηση τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλοι πρέπει να τον υπηρετούν και να κάνουν αυτό που ζητά. Δεν του αρέσει να ακούει όχι και θα ξεσπάσει έντονα, ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα.

Θα χειραγωγήσει και θα απειλήσει τους άλλους αν δεν γίνουν τα πράγματα με τον τρόπο του, ενώ λατρεύει να ξοδεύει χρήματα για τον εαυτό του. Το καλό είναι ότι επειδή έχει αυτήν την προσωπικότητα, δύσκολα κάποιος θα δεχτεί τη συμπεριφορά του, οπότε μπορεί και να βάλει μυαλό, ενίοτε.

Σκορπιός


Συμπεριφέρεται κακομαθημένα όταν σε μία σχέση δεν περνά το δικό του ή τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλει. Όταν πληγώνεται, τότε τείνει να γίνεται μικρό μωρό. Απαιτεί την αμέριστη προσοχή του άλλου και δεν θέλει να του χαλάνε την καρδιά.

Μπορεί εύκολα να μανιπουλάρει τον άλλο και να γίνει αρκετά χειριστικός, αλλά αν δεν τα καταφέρει ξεσπά πολύ άσχημα.