Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε μαζί με την σύζυγο και την κόρη του στον Πάνορμο αλλά ήταν αγνώριστος με καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα, ενώ οι σταρ του NBA Γιόνας Βαλασιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις το έριξαν στον ναργιλέ.

Σχεδόν κανείς δεν αναγνώρισε τον ψηλό κύριο με το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και την προστατευτική μάσκα που έφτασε στον Πάνορμο, συνοδευόμενος από μια νεαρή γυναίκα, ένα μικρό κοριτσάκι και δυο σωματοφύλακες, λίγο μετά τις μια και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας.


Εν αντιθέσει με άλλους πελάτες που περίμεναν, ο εν λόγω κύριος οδηγήθηκε σε prive χώρο του Principote ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς και εκεί αποκαλύφθηκε ότι είναι ο πολύς Καρίμ Μπενζεμά, που ψήφισε κι αυτός Μύκονο για τις οικογενειακές του διακοπές.


Ο επιθετικός της Ρεάλ και της Εθνικής Γαλλίας απόλαυσε προστατευμένος ένα οικογενειακό γεύμα εντρυφώντας κυρίως στο σούσι και τα φρέσκα θαλασσινά, έπαιξε με την κόρη του στην θάλασσα και χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Σε απόσταση αναπνοής ήταν οι δυο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, προς αποφυγή ενόχλησης του Καρίμ από τυχόν θαυμαστές.

Αρκετοί λουόμενοι τον αναγνώρισαν όμως τον άφησαν ήσυχο να απολαύσει την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο, μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro και τα παιχνίδια με την μικρή του κόρη.


Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα δυο «θηρία» ο ύψους 2.13 μέτρα Γιόνας Βαλαντσιούνας και ο μόλις 2.11 μέτρα Ντομάντας Σαμπόνις-γιος του μύθου Άρβιντας- εισήλθαν στο Principote μαζί με τις συνοδούς τους, οι οποίες φάνταζαν πολύ κοντές μπροστά τους.

Οι δυο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις και Ιντιάνα Πέισερς αντίστοιχα απόλαυσαν σαμπάνια Crystal και ναργιλέ ενώ όταν ο Γιόνας σηκώθηκε για να συνοδέψει την κοπέλα του χρειάστηκε να σκύψει ελαφρά για να μην βρει στα ξύλα που στηρίζουν το ταβάνι.


Αντίθετα με αυτόν ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Προχόρωφ αφίχθη μεν στη Μύκονο αλλά προς το παρόν δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί με το σύνηθες «μπουκέτο» καλλονών που τον ακολουθεί.