«Απολαμβάνω τη διέγερση που προκαλεί ο ερεθισμός της κλειτορίδας, οπότε όταν εμφανίζεται ένα νέο σεξουαλικό βοήθημα που στοχεύει σε αυτό το σημείο, το δοκιμάζω. Τα τελευταία που μου πρότειναν τα βρήκα στο Adulttoymegastore και ενθουσιάστηκα».

Ηsex editor, Janelle Cheesman, γράφει στο popsugar.com για την εμπειρία που είχε δοκιμάζοντας δύο νέα σεξουαλικά παιχνίδια και το τι διαφορετικό προσφέρουν από εκείνα που έχει μέχρι στιγμής συνηθίσει.

«Τα σεξουαλικά παιχνίδια που στοχεύουν στην ευχαρίστηση της γυναίκας είναι κυρίως οι δονητές, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Ήμουν αρκετά περίεργη να δοκιμάσω μια νέα τεχνική που βασίζεται σε παλμικές κινήσεις.


Το πρώτο παιχνίδι που δοκίμασα είναι το Satisfyer Pro2, το οποίο είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τη διέγερση της κλειτορίδας και έχει 11 επίπεδα κινήσεων που τη διεγείρουν. Το δεύτερο ονομάζεται Kama Vibrator και έχει διπλή χρήση με 10 επιλογές συνδυασμού κινήσεων που προσφέρουν απόλαυση με διείσδυση ή χωρίς.

adulttoymegastore.com

Ξεκίνησα με το Satisfyer Pro2, το οποίο μοιάζει με βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου. Αφού το άλειψα με λίγο λιπαντικό το τοποθέτησα στην κλειτορίδα μου και την ‘έκλεισα’, όπως κάνουμε με την ηλεκτρική σκούπα σε κάποια επιφάνεια. Στην ουσία τράβηξα το δέρμα, χωρίς να το τραυματίσω, αφού τα υλικά είναι ειδικά σχεδιασμένα και η αίσθηση ήταν πολύ ευχάριστη και διαφορετική από τις κλασικές δονήσεις. Έφτασα σταδιακά και ήρεμα σε έναν ανακουφιστικό οργασμό, παίζοντας για λίγα λεπτά με την ένταση. Αν έχεις συγκατοίκους, σου προτείνω να το δοκιμάσεις όταν θα είσαι μόνη στο σπίτι, καθώς κάνει αρκετό θόρυβο, όπως και εσύ όταν θα κορυφώνεις.

Άφησα να περάσουν 24 ώρες για να δοκιμάσω το επόμενο, για το οποίο είχα χτίσει μεγάλες προσδοκίες. Ο συνδυασμός των παλμικών κινήσεων και των δονήσεων, φαινόταν ιδανικός για πλήρη ευχαρίστηση. Ήμουν σίγουρη ότι θα έφτανα στο σωστό σημείο με αυτό το παιχνίδι.
adulttoymegastore.com

Αφού το άλειψα με λιπαντικό, το έβαλα στον κόλπο μου, μέχρι που στάθηκε εκεί μόνο του. Στα σχεδόν 13 εκατοστά μάκρος και 10 ίντσες πάχος (στο μεγαλύτερο σημείο του), πρέπει να ταιριάζει στα περισσότερα σώματα. Αν και δεν έκανε τόση φασαρία όσο το πρώτο, ο δονητής που το σχήμα του θυμίζει το γράμμα “G”, προσφέρει δυνατές δονήσεις με ραβδώσεις. Το σημείο που διεγείρει την κλειτορίδα ήταν εύκολο στον χειρισμό και ενώ οι παλμικές κινήσεις δεν ήταν το ίδιο δυνατές με το πρώτο, ο συνδυασμός με τη δόνηση και το εύκολο στη χρήση σχήμα του, μου έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσω σε έναν παραδεισένιο οργασμό χωρίς καν να το ακουμπήσω, μέσα σε λίγα λεπτά.
Η ετυμηγορία

Ενώ και τα δύο χρησιμοποιούν περίπου την ίδια τεχνολογία, η εμπειρία που προσφέρουν είναι λιγάκι διαφορετική. Το Kama Vibrator είναι τέλειο για έναν έντονο οργασμό, χωρίς να κουνήσεις τα χέρια σου, ενώ το Satisfyer Pro2 θα φτάσει στον στόχο του γρήγορα με απαλή και σταδιακή διέγερση της κλειτορίδας. Προσωπικά, δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο καθώς και τα δύο πέτυχαν τον στόχο τους – τον οργασμό- αλλά και παρείχαν μοναδική τεχνολογία. Πάντως, αν ψάχνεις κάτι καινούριο για να παίξεις με τον εαυτό σου, όποιο και από τα δύο κι αν διαλέξεις θα σε ικανοποιήσει».