Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε τόπλες στο Instagram για τέταρτη φορά αυτή την εβδομάδα, και ενώ αρχικά οι φανς ενθουσιάστηκαν με την νέα αίσθηση προσωπικής ελευθερίας της, πολλοί πλέον ανησυχούν.

Η 39χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο να κοιτάζει την κάμερα ενώ καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, παρόμοιο με τις τρεις προηγούμενες αναρτήσεις της, όπου δεν φορούσε τίποτα παρά ένα κοντό, τζιν σορτσάκι.

Πολλοί φανς, αν και υποστηρικτικοί στα προηγούμενα ποστ της, εξέφρασαν την ανησυχία τους με την επαναλαμβανόμενη έκθεση του γυμνού στήθους της, θεωρώντας ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα λειτουργήσουν σε βάρος της εν μέσω της δικαστικής διαμάχης για λήξει της κηδεμονίας τους πατέρα της. 

«Κάτι ύποπτο συμβαίνει», σχολίασε ένας θαυμαστής της, με κάποιον άλλο να προσθέτει: «Ποιος άλλος έχει αρχίσει να ανησυχεί ξεκάθαρα;».

«Ζω για την ημέρα που θα λήξει η κηδεμονία και η Μπρίτνεϊ θα μπορεί επιτέλους να μας πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν», σημείωσε έτερος follower, ενώ ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν οι αναρτήσεις στα social media γίνονται όντως από την τραγουδίστρια.

«Αισθάνομαι ότι είναι ιδιωτικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται χωρίς την συναίνεσή της», σχολίασε κάποιος φαν. «Νομίζω ότι ποστάρονται από κάποιον άλλο», πρόσθεσε. «Σίγουρα κάποιος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της!», συμφώνησε κι άλλος φαν της.

Αρκετοί, ωστόσο, το είδαν πιο χιουμοριστικά, σχολιάζοντας: «Μπριτ. Σ' αγαπώ αλλά την τελευταία εβδομάδα έχω δει το στήθος σου περισσότερο από το δικό μου».

Τα τρία προηγούμενα ποστ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

Μέχρι στιγμής η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα σκίτσο της με την Cher στο Σεν Τροπέ, γράφοντας ότι πήγαν μαζί διακοπές. «Τα όνειρα βγαίνουν όντως αληθινά», ανέφερε στη λεζάντα.