«Οι γυναίκες αισθάνονται όλο και πιο άνετα να πληρώνουν για σeξ προκειμένου να πάρουν (στο κρεβάτι) αυτό ακριβώς που θέλουν», υποστηρίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας


Το όνομα του Τζέικ Ράιαν και τα χρόνια του τριάντα τρία. Τυπικά είναι «ελεύθερος», το τηλέφωνό του δέχεται ωστόσο ανελλιπώς μηνύματα από τις πλούσιες «φίλες» του, που πληρώνουν έως και 5.000 δολάρια για τη συντροφιά του. 

Ο γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία συνοδός πολυτελείας, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στον κλάδο των πωλήσεων, αποκάλυψε πρόσφατα στην «Daily Mail Australia» ότι αντάλλαξε τον μισθό των 500 δολαρίων την εβδομάδα για 500 δολάρια την ώρα ως «εργάτης του σeξ», με τα παρακάτω λόγια: «Μόλις το δοκίμασα και είδα τα χρήματα που κέρδιζα είπα πως ήταν καιρός να αλλάξω επαγγελματικό τομέα και να γίνω συνοδός πολυτελείας… 

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χαίρονται το σeξ, δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που συναντούν και θέλουν να ζήσουν κάτι καλύτερο. Γιατί να μην είμαι εγώ αυτός που θα τους το προσφέρει;». Όσο για τις πελάτισσες του; Αντιπροσωπεύουν όλες τις γκάμες των ηλικιών (από είκοσι έως εξήντα έτη) αλλά και των επαγγελμάτων (από στελέχη επιχειρήσεων μέχρι συνοδοί πολυτελείας)…
Τα πάντα ΔΕΝ επιτρέπονται στο σeξ

Επτά χρόνια μετά και με πάνω από 11.000 πελάτισσες στην (τεράστια) ατζέντα του, λέει ότι δεν μετανιώνει που μεταπήδησε στη βιομηχανία του σeξ, οι κανόνες του οποίου είναι για τον Τζέικ κάτι παραπάνω από απλοί: «Όχι εκπλήξεις και… κρασί μόνον από μπουκάλι με βιδωτό καπάκι!» Ο τελευταίος κανόνας προστέθηκε αφότου έκοψε το δάχτυλό του με ένα ανοιχτήρι κρασιού στο τέλος κάποιου ραντεβού και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και εβδομάδες ανάρρωσης σε νάρθηκα. 

«Υπέφερα πολύ, οι πελάτισσες μου ωστόσο δεν ενοχλήθηκαν από αυτό. Όταν ρώτησα κάποια αν την ενοχλεί που έχω το χέρι μου σε νάρθηκα, εκείνη μου απάντησε ότι είμαι κάτι περισσότερο από ένα απλό χέρι…», λέει γελώντας. «Μια άλλη γυναίκα, με την οποία βρέθηκα ακριβώς μετά το ατύχημα, είπε πως δεν είχε καν παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσα μόνο το ένα χέρι κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας».


Ανάμεσα στους κανόνες του Τζέικ, υπάρχουν και εκείνοι που αφορούν στην προστασία του ίδιου αλλά και της επαγγελματικής του υπόστασης. Απαγορεύονται λοιπόν οι γρατζουνιές καθώς μπορεί να… ανοίξουν πληγές στην εικόνα του οι οποίες και θα αποτυπωθούν εν συνεχεία στις φωτογραφίες που ανεβάζει σε πλατφόρμες όπως το OnlyFans. 

«Τις προειδοποιώ ευγενικά πως δεν είμαι ο σύζυγός τους ή ο φίλος τους και δεν μπορώ να έχω γρατζουνιές στο σώμα μου. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες με δαγκώνουν. Καταλαβαίνω ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν πάνω στην έξαψη, αλλά κι εκείνες πρέπει να κατανοήσουν την δική μου θέση ως επαγγελματία… Συνεπώς, ρουφήγματα, δαγκώματα και γρατζουνιές είναι εκτός παιχνιδιού…». Αναφορικά με τα φετίχ και τις σeξουαλικές προτιμήσεις γνωστοποιούνται αμφότερα πριν από το ραντεβού, ενώ και ο ίδιος ο Τζέικ θέτει και πάλι τα όριά του. Δεν κάνει σeξ με άντρες και δεν του αρέσει να αγγίζει καμιά την «πίσω πόρτα» του. Αν παραβιαστεί ο εν λόγω κανόνας, μπορεί να αποχωρήσει από το ραντεβού ή ακόμη και να διαγράψει την πελάτισσα από την ατζέντα του.

Ο Τζέικ επισημαίνει ότι κάθε γυναίκα θέλει κάτι διαφορετικό - από φιλικό ραντεβού μέχρι σκληρό σeξ (και όλα τα ενδιάμεσα). «Έχω μια γυναίκα που της αρέσει να την πηγαίνουν γύρω γύρω στο δωμάτιο σαν σκύλο. Και άλλες που ασχολούνται με τα έργα... ύδρευσης, που σημαίνει ότι είναι ουρολάγνες. Άλλες έρχονται σε μένα επειδή έχουν βαρεθεί να τις υποτιμούν οι άντρες στη ζωή τους και θέλουν να τους φέρονται όπως αρμόζει σε μια κυρία, τους ανοίγω τις πόρτες και τους συμπεριφέρομαι όπως πρέπει να φέρονται οι άντρες σε μια γυναίκα. Έχω μια άλλη πελάτισσα που κάνουμε ραντεβού για να δοκιμάσει νέα πράγματα επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που της αρέσει στην κρεβατοκάμαρα».
Προκρατήσεις έως και 9 μήνες πριν το ραντεβού και...εκπτώσεις

Συχνά τα ραντεβού του είναι κλεισμένα μέχρι και 9 μήνες πριν με τον Τζέικ να έχει πάντα ένα φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς πετά σε ολόκληρη την Αυστραλία για να συναντηθεί με πελάτισσες. Ο ίδιος, χρεώνει 500 δολάρια την ώρα και… συνιστά τουλάχιστον δύο ώρες για κάθε ραντεβού. Θα τύχει βέβαια να κάνει και μικρότερης διάρκειας ραντεβού, κυρίως με παλιές πελάτισσές του - η κατανόηση των σφιχτών προϋπολογισμών στις μέρες μας μπορεί να είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας. «Τα ωριαία ραντεβού είναι ίσως το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά λέω πώς και πάλι θα περάσουμε καλά… 

Τα ολονύχτια ραντεβού, από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχα γιατί δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου στην ώρα, είναι λίγο πιο χαλαρά». Στα ραντεβού με διανυκτέρευση, που η χρέωση είναι για 12 ώρες, ο Τζέικ χρεώνει -με έκπτωση- 5.000 δολάρια. 

«Έχω πελάτισσα που κλείνει εννέα μήνες πριν τα ραντεβού της για μία ή δύο νύχτες κάθε μήνα! Είναι αρκετά πλούσια, οπότε τα 5.000 δολάρια δεν είναι μεγάλη υπόθεση γι αυτήν. Λέει ότι είμαι σαν ένα εθιστικό ναρκωτικό και πως την γυρίζω πίσω στα ανέμελα χρόνια της». Όταν περνά τη νύχτα μαζί, το «ζευγάρι» παίζει μίνι γκολφ, βλέπει κωμωδίες, βολτάρει στην πόλη ή απλώς μένει σπίτι…


Αποδοχή και σχέσεις


Οι σημαντικοί στη ζωή του Τζέικ άνθρωποι γνωρίζουν τι δουλειά κάνει - το λογότυπό του που διαφημίζει τη δραστηριότητά του, «συνοδός πολυτελείας» εμφανίζεται μάλιστα με περηφάνια στη φανέλα της παλιάς του ποδοσφαιρικής ομάδας- ενώ η οικογένειά του αισθάνεται απόλυτα άνετα με την επαγγελματική του δραστηριότητα. «Η μαμά μου το ξέρει, οι αδερφές μου το ξέρουν - απλά έπρεπε να το αποκαλύψω κάποια στιγμή. Η μαμά είναι πραγματικά περήφανη για μένα, είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να κάνω κάτι». Ο νέος τρόπος ζωής του, που περιλαμβάνει τη διαμονή του σε έπαυλη της Μελβούρνης, απέχει παρασάγγας από τον τρόπο που μεγάλωσε - σε μια οικογένεια με χαμηλό εισόδημα και αρκετές στερήσεις.

Το να αποκαλύψει στην οικογένειά του την επαγγελματική του δραστηριότητα σήμαινε ότι ο Τζέικ μπορούσε πλέον να δείχνει το πρόσωπό του στους OnlyFans όπως επίσης και στο website του, αντί να φορά μάσκα, πράγμα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος έδωσε μια τεράστια ώθηση για τις δουλειές του. Αλλά δεν είναι όλες οι πτυχές της προσωπικής του ζωής τόσο εύκολες και τακτοποιημένες. Ο Τζέικ αποκάλυψε ότι είναι «εντελώς αδέσμευτος» αφού αγωνίζεται να δημιουργήσει μια αισθηματική σχέση που να ταιριάζει με την καριέρα που είχε επιλέξει. «Έχω βγει με γυναίκες που δεν ασχολούνται με τον κλάδο, καθώς και με χορεύτριες και συνοδούς, αλλά δεν έχω ακόμη καταφέρει να ταιριάξω την προσωπική με την επαγγελματική μου ζωή. Όλες όταν ξεκινά η σχέση, λένε πως δεν έχουν πρόβλημα με αυτό που κάνω, αλλά στο τέλος δυσκολεύονται πολύ να χωνέψουν την έννοια του να με μοιράζονται».


Όχι στο βιάγκρα, ναι στο γυμναστήριο


Ο Τζέικ τονίζει ότι δεν παίρνει ποτέ στεροειδή ή βιάγκρα επειδή πιστεύει πως είναι κακό για την υγεία του μακροπρόθεσμα. 

«Με πιάνει άγχος όταν προσπαθώ να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα μέσα σε ένα στενό χρονικό πλαίσιο, υπάρχουν ραντεβού όπου πρέπει να αποκτήσουμε οικειότητα μέσα σε 15-20 λεπτά. 

Από κει και ύστερα νομίζω ότι είναι όλα στο μυαλό μας και πιστεύω πως αν είσαι σeξουαλικά φορτισμένος δε θα δυσκολευτείς… Μπορώ να συνεχίσω όλη τη νύχτα, αν αυτό θέλει η γυναίκα». 

Ο Τζέικ κάνει ραντεβού πέντε ημέρες την εβδομάδα και έξι αν αισθανθεί ότι το επιθυμεί ή αν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση. Έχει από τρεις έως πέντε πελάτισσες την ημέρα και λέει ότι ο αυτοπεριορισμός του είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Τα πρωινά του ξεκινούν με γυμναστική διάρκειας από 90 λεπτά έως δύο ώρες για να διατηρήσει το σώμα του στην καλύτερη δυνατή φόρμα. 
Ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και καταναλώνει περίπου 3.800 θερμίδες την ημέρα. 
Μετά το γυμναστήριο ξεκινά κατευθείαν τα ραντεβού του με ένα διάλειμμα μεταξύ 12.00 και 13.00, αν δεν έχει ραντεβού με διανυκτέρευση. 

Το μηνιαίο πρόγραμμα περιποίησής του περιλαμβάνει λέιζερ για αποτρίχωση σε χέρια, πόδια και απόκρυφα σημεία, solarium και κομμωτήριο. 

«Η ζήτηση για άντρες συνοδούς αυξάνεται και γίνεται σχεδόν εξίσου mainstream με τους άνδρες που πληρώνουν γυναίκες για σeξ, οπότε πρέπει να είμαστε πάντα στην πένα…»