Η Madonna κατάφερε για ακόμη μια φορά να βρεθεί στο επίκεντρο και να συγκεντρώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Ένας κακός χαμός επικρατεί στα social media με τη Madonna, μετά την αναπαράσταση της σκηνής στο κρεβάτι του θανάτου της Marilyn Monroe για το τελευταίο εξώφυλλο του V Magazine, με τις αντιδράσεις του κόσμου να είναι έντονες.

Η 63χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα στρώμα αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της, ενώ σε μια άλλη λήψη φαίνονται στο κομοδίνο τα συνταγογραφούμενα χάπια εξαιτίας των οποίων φέρεται να πέθανε η Marilyn Monroe, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Η φωτογραφία με το κρεβάτι του θανάτου της Monroe που είδε το 1962 το φως της δημοσιότητας, μοιάζει τρομερά με το σκηνικό που δημιούργησε ο φωτογράφος Steven Klein για το V Magazine, και οι θαυμαστές της τραγουδίστριας βρήκαν πολύ κακόγουστη αυτήν τη φωτογράφηση.

«Για κάποιο νοσηρό και απάνθρωπο λόγο, η Madonna αποφασίζει να αναπαραστήσει τον θάνατο της Marilyn Monroe», έγραψε στο Twitter ο Mike Sington, ο οποίος ειδικεύεται στον σχολιασμό της pop κουλτούρας και των celebrities, με πολλούς να απαντούν στο post σχολιάζοντας ότι αυτή η εικόνα είναι ανησυχητική, ακατάλληλη και κακόγουστη.

Τι απαντά ο φωτογράφος του περιοδικού

Ο φωτογράφος Steve Klein είπε ότι εμπνεύστηκε το εξώφυλλο από το «The Last Sitting» του Bert Stern, της τελευταίας φωτογράφισης που έκανε η ηθοποιός, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

«Όταν έστειλα στη Madonna τις φωτογραφίες, κατακυριεύτηκε από την ευθραυστότητα της Marilyn εκείνη τη στιγμή της ζωής της. Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη σχέση μεταξύ μιας star και της κάμερας, το μυστήριο και τη μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας», δήλωσε ο φωτογράφος.

marilyn monroe copy

Ο Klein αναδημιούργησε τις εμβηματικές φωτογραφίες, με τη Madonna να ποζάρει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, γυρισμένη πλάτη στον φακό, χωρίς να φοράει τίποτα παρά μόνο ένα διχτυωτό καλσόν και γόβες Christian Louboutin. Στον λαιμό της κρέμεται ένας σταυρός, ενώ στο χέρι της φοράει ένα γάντι γεμάτο με βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Η Marilyn Monroe βρέθηκε νεκρή στις 4 Αυγούστου 1962 στο σπίτι της στο Brentwood, στην Καλιφόρνια. Η αιτία του θανάτου της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση ηρεμιστικών που φέρεται να έκανε το προηγούμενο βράδυ.

Δες στη photo gallery τα tweets κατά της Madonna.

Cover photo: @madonna

queen.gr